Vakantie komt er aan

 

 

Vakantie! Iedereen kijkt er naar uit, ook wij. Ik heb de vakantie altijd al op tijd geboekt, en we gaan ook nooit in het hoogseizoen maar altijd in september. Mijn hubbie heeft collega’s die kinderen hebben en altijd gebonden zijn aan schoolvakanties en wij niet.

Dus, onze vakantie staat al sinds vorig jaar geboekt. Natuurlijk hebben wij altijd wel een festival tussendoor, of het nu bijvoorbeeld CAS is of een Salsa festival, waar ik natuurlijk ook naar toe gaat.

Vroeger nam ik mee wat in mij opkwam, dat kan gewoon echt niet meer hoor. Koffer zit propvol en de helft gebruik je gewoon niet.

Dat kan anders!

En daarbij, heb ik natuurlijk mijn producten voor mijn krullies bij en die moet! Ik bij me hebben. Al is het wel dat je overal wel CG producten kan vinden. We gaan nu, net als vorig jaar naar Tenerife en daar kan je ok zoveel producten krijgen, dat hou ik natuurlijk allemaal wel in de gaten.

Tegenwoordig gebruik ik een vakantielijstje, moet echt, anders ga ik weer teveel mee nemen. De lijst is echt huge! Pik er gewoon die tips uit die jij nodig vind.

 

 

Voor je vertrekt
• Adressen/ telefoonnummers
• Vakantieadres achterlaten
• Krant
• Post
• Planten
• Huisdieren
• Koelkast/ vriezer
• Verwarming/ thermostaat
• Gas
• Water
• Toiletten/ afvoerputjes
• Ramen
• Elektriciteit/licht/CAI
• Inbraakpreventie
• Vuilnisemmer/ container
• Bederfelijke waren

Documenten
• Paspoorten/identiteitsbewijzen
• Rijbewijzen
• Visum
• Aankoopbewijzen
• Internationaal rijbewijs
• Vliegtickets
• Bagagelabels

Verzekeringen
• Annuleringsverzekering
• Reisverzekering
• Tablet, mobiel verzekering
• Recreatiefverzekering

Geld
• ANWB lidmaatschapskaart
• Bankpassen
• Pincodes
• ANWB creditcard
• ANWB Digikluis
• Contant geld
• Reserveringsbewijs

Medisch
• Zorgpassen
• Reisapotheek
• Reisziektetabletten
• Anti-insektenmiddel
• Norit
• ORS
• Medicijnen
• Reserverecepten
• Medisch paspoort
• Verbanddoos
• Tekentang
• Pincet
• Reservebril
• Oordoppen
• SOS talismanhanger
• Inentingsbewijs

Persoonlijke uitrusting
• Toiletgerei
• Nagelschaar/-vijl
• Handdoeken
• Strandhanddoeken
• Toiletpapier
• Scheergerei
• Slippers/sportschoenen
• Onderkleding
• Nachtkleding
• Sokken
• Truien
• Broeken
• Sportkleding
• Zwemkleding
• Regenkleding
• Paraplu
• (Wind)jack
• Pet/hoed tegen de zon
• Schoenen
• Laarzen
• Zonnebril
• Zonnebrandcreme
• Aftersun
• Boeken
• Tijdschriften
• Spelletjes
• Speelgoed
• Luiers
• (Kinder)voeding
• Kinderbad
• Mobiele telefoon

Handbagage en onderweg
• Paspoort/id-kaart
• Instapkaart vliegtuig
• Documententasje
• Reis- en taalgidsen
• Mobiele telefoon
• Mifi (mobiele wifi-spot)
• Hersluitbaar plastic zakje
• Tijdschriften/boeken
• Extra kleding
• Medicijnen
• Bagagecijferslot
• Muziekspeler
• Zakdoekjes
• Kauwgom
• (Reis)kussentjes
• Oordoppen
• Pilletjes tegen vliegangst
• Tandenborstel/tandpasta
• Ooglapje/ooglappen
• Dvd-speler
• Verfrissingsdoekjes
• Afvalzakjes
• Portemonnee
• Pasjes
• Creditcards
• Flight support sokken
• Sokken

 

Met dank aan de ANWB

 

 

 

Het is natuurlijk weer een hele lijst, maar nu vink ik alles af wat ik ingepakt hebt. En nee! Niks extra’s erbij dame!
Ik koop geen teenslippers bijvoorbeeld, die koop ik altijd in Tenerife. Voor nog geen 2,- euro heb ik een paar en koop ze altijd bij Ale-Hop, een TE leuke winkel (en nee, ze zitten niet alleen op Tenerife, maar door heel Spanje en op sommige vliegvelden), met allerlei accessoires voor dan ook alles, ik ben echt dol op die winkel en koop altijd wel iets, waaronder dus ook de teenslippers, en als ik naar huis ga, mogen die meiden het hebben die altijd onze kamer schoonmaken. Daar zijn ze blij mee.

Vroeger nam ik een half huisraad mee, maar dat is gelukkig verleden tijd, ik ben het wel in gaan zien..uiteindelijk 😉 Mijn hubbie is heel erg makkelijk hoor. Die neemt precies mee voor die dagen en that’s it. We nemen wasmiddel mee en wassen daar ons ondergoed en sokken, want die moet ik altijd schoon mee terug nemen al gaan die dan wel weer thuis de was in, maar gewoon, er komt geen ongewassen ondergoed in mijn koffer terug.
En dan hebben we natuurlijk de producten voor onze krullies!! Tralalala. Ik heb die handige kleine flesjes die ik helemaal vul met allerlei producten.

Kijk ook even bij doublefonline fijne zomerdeals!

 

Wat ik allemaal mee neem?

 

 

Wat neem jij mee als je op vakantie ga?

Voor diegene die nu al gaan? Een hele fijne liefdevolle, zonovergoten vakantie en geniet er 100% van

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update