Sieraden, we zijn er allemaal dol op, zelfs de mannen tegenwoordig.

Sieraden kunnen altijd. Op een doordeweekse dag, of als je naar een party toe gaat, of gezellig ergens op visite.

Om wat tot rust te komen afgelopen jaar  ben ik sieraden gaan maken. Voor mij werkte het. Ik kreeg het ene idee na het andere. Ik was eigenlijk begonnen met Ibiza sieraden, maar uiteindelijk is het toch uitgebreid.

Ik maak nu dus veel leren armbanden, ook voor de mannen. Voor kinderen. En voor ons dames natuurlijk.

Ik wist eigenlijk nooit dat je zoveel verschillende sieraden artikelen kon hebben. Als ik alleen al naar het leer kijkt. Ik ga er steeds meer van leren, en ook van hoe ik het sieraad zou willen hebben.

Ik wil altijd maar 1 of 2 stuks maken. Ik wil gewoon niet dat iedereen dan met hetzelfde sieraad rond loopt. Dan blijft het wel uniek.

Mijn prijskaartje is lang niet zo hoog dan dat van in de winkel. Ik zie soms sieraden voorbij komen en denk “waarom zo duur?”

Ik probeer het altijd schappelijk te houden. Al is het leer en vooral de sluitingen niet goedkoop. Maar dan nog. Ik probeer het altijd.

Rijk zal ik er niet van worden, maar dat is de bedoeling ook niet. Als ik mijn rust kan vinden in dit te doen, mensen kan blij maken met wat ik persoonlijk maak, ben ik al blij!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Het is maar een kleine greep wat ik maak.

Neem eens een kijken op mijn website. Wist je al dat de sale daar is begonnen? Ik heb de Lente in mijn buik, en wil dus plaats maken. Ohh maar eerst komt Valentine nog 😉

 

did-it-myself

 

Mylittleperfectworld with ♥

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update