De meeste van ons hebben Julia’s Design ontdekt. Wie en wat is Julia’s Design?

 

Julia is diegene die al die geweldige producten voor ons haren maakt, en waardoor wij dus weer ons mooie krullen behouden als wij geslapen hebben op 1 van die mooie Satin pillowcase.

Op een katoenen kussensloop gaan onze haren/krullen in de war, bij sommige mensen gaan er echt klitten in zitten en dat is iets wat we niet willen!

 

De satijnen pillowcase die ervoor zorgen dat je haar niet breekt of beschadigt. Zeker als je een bos met krullen hebt is deze pillowcase lief voor jouw haar! Je haar zal niet gaan klitten tijdens het slapen. Ook ideaal voor weave en haarverlenging.

De prijzen variëren van € 6,50 en € 12,50

Of, als we de show willen stelen doen we gewoon een te cool, kleurrijk wrap om onze haren. De kleuren zijn eindeloos! Dus er is echt wel iets voor jou bij!

 

 

 

 

 

 

 

De headwraps bestaan uit verschillende maten. Je hebt dus nog keuze welke maat jij zou willen. En dit is ook wel logische, want de 1 heeft veel meer krullen dan een ander en ze moeten toch ergens gestopt worden no?

 

Een greep uit haar collectie..

Julia’s Design heeft echt heel veel, je zou zelf even moeten kijken wat je TE leuk vind, of zeker wat bij jouw past, en zeker weten dat je er geen spijt van hebt.
Ook super tegen de warmte en de zon deze zomer, en die is nog lang niet voorbij!

De maten en de prijzen? Kijk even bij Julia’s Design. Maar pas op! je gaat er verslaafd aan raken 😉 Ze zijn gewoon te mooi, te leuk en zo gaaf om te dragen!

 

 

 

Vroeger, kan ik mij nog herinneren, had mijn mama een droogkap thuis, zo’n ouderwetse, je ziet ze bijna niet meer. Dit zijn toch memories voor mij.

Nu pakken we gewoon een heat cap en de kleuren combi’s? die zijn awesome! Je wordt er zo vrolijk van en het liefst blijf je er gewoon de hele dag mee lopen.

Mijn hubbie vind dit geweldig hoor, die moet al steeds zo lachen om die CG-methode van mij, maar dan in de positieve zin, ik heb hem trouwens ook al bijna om, want hij heeft een geweldige baard!♥ Ik moet het jullie toch even laten zien♥

 

 

 

 

 

Waarom wil jij nu een heat cap?

In Amerika is dit al jaren een hit en eindelijk gevonden in Nederland, bij Julia’s Design natuurlijk, want zij maakt ze allemaal zelf, en niks uit een fabriek.
Net wat ik al zei over de droogkap? Alleen dit is iets compacter, ben je klaar? dan berg je het netjes op in de la.

 

Met een droogkap gaat dat toch iets moeilijker. 

Met de heat cap heb je geen stroom nodig, de heat cap moet je alleen maar opwarmen in de magnetron. Daarna kun je het direct gebruiken voor een deep conditioner treatment. Of een deep oil?Ik pakte normaal een plastic zakje en deed die eerst over mijn haren en dan of een handdoek of een haar handdoek.
Nu gaat dit een stuk makkelijker vind ik. Even een shotje in de magnetron, kap op en shinen maar! Want eerlijk is eerlijk, de patronen die Julia heeft gemaakt zijn toch echt wel super hoor!

Zelfs aan de kinderen is gedacht..Ik vind het zo geweldig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De producten die Julia´s Design verkoopt zijn:
Satin (hair) products
* Satin Pillowcase
* Satin Hair Bonnet Reversible
* Heat Cap
* Shower Cap

Wil jij ook nu iets bestellen bij Julia? Ga dan naar haar pagina en wees er snel bij, want de producten gaan snel en zeker die bepaalde kleuren, want ze maakt er niet veel van, en daarom zijn ze juist uniek!

Je kan Julia’s Design vinden op Facebook  en op Instagram  

Veel plezier met kiezen!

Ohh, en als je er 1 gekocht hebt? Plaats hier eens jouw foto? Lijk mij super leuk

 

 

Mylittleperfectworld with

 

 

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update