Yoors


Yoors / maandag, december 5th, 2016

 

Wat is yoors?

Je bent al zover gekomen, hier, want geef het maar toe, “find out more” klonk wel aantrekkelijk, toch?

Ok, neem een grote mok koffie, of thee, or, whatever you like.

Ik ben hier op Yoors aangekomen. Hoe? Via internet, en leuk dat het is!

Je kan hier schrijven, als je dat wat lijkt tenminste. Misschien wil je helemaal niet schrijven. Quotes? Ja, dat is wel iets voor jou, toch? Hmm, misschien dan alleen foto’s? Ook leuk hoor!

Maar, je kan hier bijna alles doen, en! Je krijgt nog betaald ook. Luister, rijk zal je er niet van worden, maar ik heb altijd geleerd,  de 1e cent leid naar meer. En dat is leuk. Ik ben het niet gaan doen voor de centjes, maar meer  om mijn belevenissen op te gaan schrijven. De verhalen van een ander te lezen. Niemand kent elkaar, maar door alle verhalen, ga je elkaar wel wat beter leren kennen.

Het is 1 grote familie, maar dan incognito, zover dat dat kan natuurlijk. Ik ben iemand die goed door de letters heen kan lezen, dus ik heb al vaak heel veel indrukken van mensen. En dat is leuk. Door een bepaalde manier van schrijven en reactie’s weet ik al heel vaak hoe die persoon is. Maar voila, daar gaat het natuurlijk niet om.

Waar gaat het dan wel om?

” That’s the question” 

We hebben trefwoorden, heel veel trefwoorden. Wat uitgelichte trefwoorden zijn; Quotes, DIY, kinderenen ouderschap, Religie en spiritualiteit etc etc, er zijn er nog veel meer! Daar kan en mag jij je op abonneren als jij dat wilt.

Een goed doel, en dat ben jij.

Door middel van schrijven en delen verdien jij punten en die worden dan weer omgezet in centen. Centen is ook geld toch? Dus hoe meer jij schrijft, deelt en reageer op andere mensen verdien jij dus je centen.

Your points en Yoors share

“volgen”

Jij kan nu iemand volgen met zijn of haar verhalen. Dat is leuk, want eerst moest je alles doorspitten om te zien wie wat had geschreven, maar dat is nu niet meer nodig. Als jij dan ook iemand gaat volgen, komt dat vanzelf bij jouw pagina te staan. Lees dat hier

Er is ondertussen ook een nieuwe editor en blogs en quotes in Yoors. Hoe en wat? Lees dat hier

Hoe gaat dat aanmelden ook alweer?

Je kan je hier aanmelden en daarmee verdien je al 125 Yp  en het aanmelden kost je helemaal niks. Het kan zijn dat je het bloggen niks vind, ook dan kan je zo weer weg, want je zit echt nergens aan vast. 

En? hoe verdien jij je punten? En weet je nog? Punten zijn centjes!

Door te gaan schrijven, lezen en reageren. Als er een Yoorsiaan bij jou komt lezen en op jouw post reageer, ook dan krijg jij daar weer voor betaald en andersom ook.

Als jij iets gepost hebt, dan krijg je daar bv 20 Yp voor, komt er iemand op jouw blog reageren, dan krijg jij daar weer 10 Yp voor en Yoorsiaan die dat gedaan had, krijg dan weer 5 Yp.

De uitbetaling is vanaf 10.000 Yp. Dit mag je verder opsparen, maar je mag het ook laten uitbetalen. It’s your call

Wil jij nu ook gaan bloggen? Reageren? En nog betaald krijgen ook? Je zit nergens aan vast.

       *Klik hier om je gratis aan te melden*

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update