Vanaf half november kijkt Nederland weer massaal naar zijn zorgverzekering voor het volgende jaar. Zoals we nu al weten gaan de bedragen weer omhoog. 

Dé goedkoopste zorgverzekering bestaat niet. De voordeligste basisverzekering wel. Op het moment dat alle premies bekend zijn, gaan ze op de site van de consumentenbond bekendmaken wat de goedkoopste basisverzekering van 2019 is. Of dit ook de beste zorgverzekering is voor jou, hangt van je persoonlijke voorkeuren af.

De inhoud van het basispakket is wettelijk vastgesteld en dus bij iedere zorgverzekeraar gelijk. Dus daar kan al niks aan  veranderd worden.

Hoe kan je hier nu naar kijken?

Als je weinig kosten verwacht te maken, kun je een vrijwillige verhoging van het eigen risico overwegen. Je krijgt dan korting op je premie.

Goedkoopste aanvullende zorgverzekering

Wat de goedkoopste aanvullende zorgverzekering is, verschilt per persoon. Het hangt namelijk af van welke dekking je wilt en van je persoonlijke situatie. Een vrouw met een gezin heeft meestal andere wensen dan senioren of studenten. Wat voor jou de voordeligste zorgverzekering is ontdek je door bijvoorbeeld je zorgverzekering te vergelijken.

Bij de verschillende dekkingsopties lichten ze toe wanneer het handig is om je daar al dan niet voor te verzekeren. Als je weinig gebruik maakt van zorg waarvoor je aanvullend verzekerd bent, kun je ook overwegen om de aanvullende verzekering te schrappen of een beperkter pakket te kiezen, om goedkoper uit te zijn.

Ik kan jullie vertellen dat dit gewoon een dagtaak, ik bedoel, maandtaak is om dit alles uit te zoeken, het is echt te gek voor woorden, en het zal alleen maar erger worden hoor. Vroeger hadden we er maar 1, dat was goed, helemaal goed zoals het was.

Tegenwoordig kunnen we ook een tool gebruiken, om te zien welke zorgverzekeraar en goedkoop is en goed. We stellen steeds meer hogere eisen, en dat is goed, het gaat tenslotte over onze gezondheid en geld!

Ik gebruik de tool van de prijsvergelijkers. Je kan daar alles invullen wat voor jou belang is. stel wel eerst even je eigen zorgverzekeraar in. Het wijst zich vanzelf.

Zorgseizoen bij Daisycon

Het bekendmaken van de premies is voor adverteerders en publishers bij Daisycon het startschot voor het inmiddels bekende “zorgseizoen”. Consumenten gaan zich vanaf deze week actief oriënteren naar een goedkopere premie die beter aansluit bij hun specifieke eisen en behoeften.

Daisycon biedt dit jaar wederom een aantrekkelijk aanbod aan exclusieve affiliateprogramma’s van een aantal van de beste zorgverzekeraars en vergelijkers van Nederland.

Overzicht met alle premies en vergoedingen hier.

 

 

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update