Green Thursday, de dag voor Black Friday

 

Wat is nu eigenlijk Green Thursday?

De maanden november en december zijn de 2 drukste maanden  van het jaar.

We hebben dan Cyber Monday, Black Friday, Sinterklaas en de Kerst. Wij Nederlanders kopen toch steeds meer online en waarom? Je ziet direct wanneer er aanbiedingen zijn. Ik ben me nu ook heel erg van bewust dat vaak via online kopen goedkoper is dan in de winkel, juist omdat online veel meer kortingen worden gegeven en op tijd, dus je kan er direct op inspelen als consument.

Wat ook een voordeel is, en zeker voor de feestdagen is, je staat niet in de rij om je producten te betalen. Je hoeft niet de menigte in. Natuurlijk kan het gezellig zijn, maar ik shop graag online. En soms moet je het ook niet laten voor de verzendkosten. Ik ben me eens gaan bedenken he? We rijden wel heen en weer om de winkels te bezoeken, wat dus benzine/diesel/gas kost, en de verzendkosten is te veel?

Weird toch?

En nu is het niet zo dat ik niet ga shoppen in de winkels zelf hoor, natuurlijk wel, maar met deze komende actie’s? Nee, dan bestel ik toch echt online, en in de uitverkoop, met een actie, wat enorm kan schelen, en je hebt leuke kado’s voor weinig.

En je kan ze maar in huis hebben he?

Nu even terugkomend op Green Thursday.

Afterpay is begonnen met Green Thursday. Wat is Afterpay eigenlijk?

Afterpay is een “bank’ en die laat jou jouw producten eerst op zicht bekijken. AfterPay is de meest gebruikte achteraf betaalmethode van Nederland. AfterPay is de meest bekende en vertrouwde achteraf betaalmethode in Nederland. Ik maak er ook altijd gebruik van, tenminste, als die shop aangesloten is. En toch is dit inderdaad heel erg handig. Ik heb een paar keer gehad dat er  producten terug gestuurd moesten worden en dan wordt die producten direct gecrediteerd.

Volgens Afterpay “Waarom zou je al betalen als je nog niet weet wat je hebt gekocht?”

En ze hebben gelijk!

Ik heb de app van Afterpay, ook reuzehandig. Zo kan je altijd zien wat je nog moet betalen, je krijgt een herinnering, en als je eenmaal betaald hebt? Hopla, weg van het scherm en je krijgt en melding dat de rekening is betaald. Hier kan je de Afterpay app downloaden voor Android. En hier voor de Iphone.

Green Thursday en Afterpay

Coolblue introduceerde al Blue Friday en achteraf betaalmethode en omdat Afterpay groen is, is het Green Thursday geworden. Er doen meer dan 100 winkels mee, dus je kan zeker je slag slaan zo voor de feestdagen. Persoonlijk vind ik dit altijd super gezellig om te doen.

En we willen allemaal goedkoper uit zijn toch? Dus, shop met mij mee

Hier kan je o.a. zien welke winkels er mee gaan doen.

Zie ik je op Green Thursday? Ohh en laat mij eens weten wat jij hebt kunnen scoren voor weinig?

 

 

 

 

 

 

Spread the love