Kennen jullie ASOS? De online winkel die te leuke en mooie kleding hebben tegen een leuk prijsje?
Ik wel? sinds kort.

Ik kijk steeds weer mijn ogen uit welke actie’s ze weer hebben. Eigenlijk is het altijd wel sale bij ASOS. En wie is er nu niet dol op kleding en acces? Ik wel hoor. En eigenlijk, eerlijk is eerlijk, moet ik mijn kasten grondig na gaan kijken met wat er weg kan. Ik heb op het moment te veel kleding die ik niet meer past, die ik dus wel weg kan doen. Maar zeg nou zelf? Dan moet ik het toch weer aanvullen?

Wat denken jullie daarvan?

 

Op het moment zijn de kostuums weer in voor ons Lady’s. Ik heb zelf ook een kostuum gekocht, en nee niet zo een stijve tuttenpak hoor! Maar echt een moderne, die van deze tijd.

Natuurlijk variëren ze van prijs, maar leuk dat ze zijn.

En vergeet niet he? Gratis verzending en retourneren.

Hope & Ivy

Ik heb pas geleden een te gekke jurk moeten terugsturen, jammer genoeg, want hij was awesome!♥ Maar voor mij echt te lang, zelfs met mijn dansschoenen aan.

 

 

 

 

 

 

Dus ik ben terug naar de website gegaan, aangegeven dat ik de jurk wilde terug sturen, jij kan dan ook aangeven welke dag en tijd je wilt dat ze het terug kunnen ophalen en voila, geregeld!

Zelf vind ik het een goeie service. Zeker ook dat ze geen verzendkosten rekenen. En dus ook de retouren niet. En daarbij, naturlijk hebben ze ook duurdere merken en artikelen, maar je kan zeker weten voor weinig leuke dingen vinden.

De actie’s die ze nu hebben?

Natuurlijk de OUTLET, die hebben ze altijd, en daar kan je echt goedkope kleding weg halen.
20% KORTING OP ASOS DESIGN. Denk aan kleding en accessoires. Eindigt vrijdag 26 oktober om 9u CEST.

Binnenkort een update over de Crazy Friday!! 

 

En omdat Halloween eraan komt hebben ze daar ook weer goed op ingespeeld!
Voor de vrouwen maar ook voor de mannen

 

 

 

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update