Black Friday, wanneer? Op vrijdag 23 november 2018

We gaan weer op koopjesjacht, want zeg nou zelf? Dat willen we toch allemaal? Zelfs als we het niet nodig hebben? dan willen we het toch hebben, want tja..de kortingen he?

Maar, als je nu al je aankopen doet voor de feestdagen, ben je wel een stuk goedkoper uit, dus..

hup hup kopuhhhh

 

 

Welke winkels gaan er weer mee doen? Altijd weer spannend. Zit jouw favoriete winkel erbij? 

 

 

Natuurlijk nog veel meer winkels, en we hopen natuurlijk op nog winkels die producten voor ons haar verkopen. Nu hebben we bol.com en Holland&Barrett, maar er kan nog veel meer bij.

Natuurlijk doet onze Pakshop ook mee. Daar horen we snel iets van. Ook daar komen leuke actie’s bij.

Voor de meeste winkels zijn de aanbiedingen geldig van vrijdag 23 november tot en met maandag 26 november (Cyber Monday).

Cyber Monday is een Amerikaans begrip: het is een online koopjesfestijn dat volgt op Black Friday. De laatste jaren zien we dat vooral webwinkels in Nederland steeds vaker meedoen met deze online uitverkoop met extreme kortingen.

Cyber Monday

Wat is Cyber Monday?

Cyber Monday is het online antwoord op Black Friday. Webwinkeliers kwamen er achter dat veel Amerikanen op de eerste werkdag na Black Friday online kerstaankopen deden. Dit werd gedaan om te ontkomen aan de drukte in de fysieke winkels.

Met deze trend werd deze nieuwe koopdag gelanceerd. De maandag na Black Friday staat nu bekend als de dag waarop online retailers consumenten verleiden met stevige online kortingsacties.

De term Cyber Monday bestaat pas zo’n 10 jaar, maar is nu al uitgegroeid – zeker in Amerika – tot één van de belangrijkste shopdagen in het jaar. De omzet die op deze maandag door retailers wordt gerealiseerd is de laatste jaren zelfs hoger dan tijdens Black Friday.

Cyber Monday 2018

Cyber Monday 2018 start op maandag 26 november. De online deals gaan precies om 00:00 uur in de verkoop dus blijf zondag wat langer op om jezelf te verzekeren van de echte top deals. In tegenstelling tot een normale sale, zoals we die kennen in Nederland, heeft Cyber Monday een zeer beperkte houdbaarheidsdatum.

De kortingsacties zijn geldig op deze ene maandag in het jaar. Houdt rekening met een mogelijk beperkte oplage. Vele kopers zullen dan ook in de nacht van zondag op maandag hun slag slaan. Wacht dus vooral niet te lang met je aankopen.

Natuurlijk doen we dat niet!

Ik bedoel, de feestdagen zijn niet zo ver weg meer, wat ik al eerder vertelde, dus ik zou zeker aankopen doen.

Geheimzinnige Cyber Monday deals

Bovendien is het gebruikelijk dat winkeliers pas op het laatste moment aangeven welke deals ze gaan aanbieden. Houd dus vooral de week vóór Black Friday (19 november) en Cyber Monday de deals goed in de gaten en stel je verlanglijst op zodat jij op het moment suprême je slag kunt slaan!

Pssstt, ik zal jullie op de hoogte houden als er veranderingen komen wat betreft de winkels en de kortingen ♥