Blogger van de week | XByKa

 

 

 

XbyKa is de blogger van de week 

 

X By Ka! Op haar website deelt zij haar tips voor kleding. Kleding voor vrouwen van 40+. Veel vrouwen van rond 45 of 50 jaar oud zijn op zoek naar een eigen kledingstijl dat past bij hun leeftijd, smaak, en niet onbelangrijk, hun nieuwe lichaam. Wat vroeger zo leuk en stijlvol stond, staat nu écht niet meer.

In dit blog probeer Ka jullie wat tips&tricks en voorbeelden te geven van hoe je trendy gekleed kan gaan als veertigplusvrouw. Ze doet dit goed, juist omdat ze zelf al jaren in een kledingwinkel werkt. Ze weet waar ze het over heeft!

En nog leuker, bij Ka is het september winmaand! Ik zeg, ga eens kijken op haar Blog, en misschien win jij wel?

 

Have fun bij X BY Ka

17 Replies to “Blogger van de week | XByKa”

  1. Ik ben nog ietwat te jong voor deze kleding stijl, maar het is waar dat des te ouder je bent des te meer je op zoek gaat naar je eigen stijl. Daar ben ik inderdaad als achter in de dertiger ook mee bezig.

  2. Nee, het is ook de bedoeling dat je naar het blog gaat. Ik kan hier natuurlijk geen heel blog neerzetten van iemand anders.

  3. Jammer geen echte blog hier, maar alleen een verwijzing. Dus dan maar een reactie op die website: leuke vrouw lijkt me en ze schrijft leuk. Persoonlijk vind ik de website wat rommelig, maar dat is smaakgebonden.

  4. Wat leuk om iemand anders in de spotlights te zetten! 🙂 Ik ben zelf nog niet 40+ maar ik denk wel dat dit een blog is waar een groot publiek voor te vinden is! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.