Bloggers voor Bloggers door en over Bloggers


Bloggers voor Bloggers / dinsdag, september 5th, 2017

 

Bloggers voor Bloggers door Boggers en over Bloggers

Mijn idee was dus om Bloggers in het zonnetje te gaan zetten. Bij deze zal ik dan ook de blogs hier neer gaan zetten. Elke dag zal ik er een paar bij gaan zetten. Let’s help each other out

 

Subscribe Op jouw favoriete Blog

FollowJouw favoriete blog

ShareJouw favoriete blog

Love

 

Wie is X By Ka?  Karin woont samen met haar partner, dochter en part time stiefzoon in Zeeland. Ka werk al 26 jaar met veel plezier bij een dameskledingwinkel, Hotlegs Fashion&Lifestyle in Terneuzen. Karin heeft een website opgezet voor vrouwen van rond de 50 die het moeilijk vinden om passende kleding te vinden. *Aanrader

About my so called life! Wie is About my so called life?  Haar naam is Eveline (32), gelukkig getrouwd met mijn hubby (36) en samen hebben wij twee prachtige dochters (8 & 4 jaar) en een baby-boy. Voor de kost is Eveline parttime receptioniste/planner, freelance schrijfster en buiten dit alles om is zij ook nog fan,  houdt van reizen én is rijk aan een groep fantastische vriendinnen. Zo alles opgesomd voelt Eveline haar extra gezegend. Mag ook wel eens gezegd worden.

Wie is Dhini?
Dhini getrouwd, mam van een zoon (Djess) en hou van fashion, beauty, baby & kids, reizen, interieur, lifestyle, eten en meer. Dit kun je allemaal vinden op mijn blog. Have fun en veel leesplezier! 

De Lekkeremaaltijd foodblog! Op haar website deelt zij haar keukengeheimen. Eet smakelijk

 

Nicky is 22 jaar en samenwonend met haar lieve vriend en de katjes Bella & Lola. Nicky is nieuwsgierig, onderzoekend, bloemengek, catlady en vooral vol liefde. Veel plezier op haar site

Free Spirit 4 You ♥      Wie is Free Spirit 4 you?
Marla Free Spirit 4you  en zij en haar heeft 2 twee grootste passies (spiritualiteit en schrijven) samengevoegd in haar blog. Haar streven is om elke zondag een artikel op de website te laten verschijnen. 

Beau Bewust  Wie Beau Bewust? Beau is vrolijk, spontaan en super enthousiast! Een echte food-lover met een passie voor healthy food en natuurlijke beauty. EN! vooral niet vergeten!  

Naast Oreo koekjes verzamelt Beau Bewust ook digitale cookies. Vind je dat goed?

Wie is Natasja? Natasja is 23 jaar en haar website en de studio Schwarz zijn haar kinderen. Ze woont in België samen met haar vriend, die ook blogt op een heavy muziek blog(Octopus Reviews)

Wie is MizFlurry? MizFlurry  is 31 jaar, komt uit Utrecht | Digitale Communicatie | getrouwd met een Schot | moeder van 3 | blogt over DIY’s, speelideeën & digitale dingen. Have fun op haar site

About Loes

Wie is Loes? Joandi Loes Tholen is 23-jaar en verloofd met de liefde van haar leven. Loes woont in Essen (België) (Bij mij om de hoek 😉 ) maar dat terzijde.  Loes heeft nog medebloggers op haar site en je moet zeker eens bij haar gaan kijken. Een prachtig blog over wonen, deco en nog veel meer!

Wie is Geld voor nop? Op Geld voor Nop vind je tips om te besparen op je boodschappen, leuke gratis uitjes, lekkere budget recepten, informatie voor het kopen van een huis en andere onderwerpen die te maken hebben met geld. Ook volg je mijn weg naar het behalen van mijn spaardoelen.


Wie is BudgetDiva? Emmy, de persoon achter Budget Diva Magazine.
Naast de oprichter/auteur van haar site, is Emmy Budget Coach, (gast)blogger, moeder, oma, partner, vriendin, ondernemer, levensgenieter, onverbeterlijke positivo, kortom: De Budget Diva.
Met dit alles probeer zij er een financieel bewuste levensstijl op na te houden.

Bloggers voor Bloggers door en over Bloggers

Wie is HERCHAPTER? CUSTÒDIA owns HERCHAPTER. Ze is geboren en opgegroeid in Angola. Ze heeft een creatief leven en is dol op mode,  lezen en schrijven.

Sixpacks.be            Wie is Sixpacks.be? Een man! Yes!! we hebben een man in ons midden en dat is leuheuk.   Sixpacks.be is een site voor en door mannen! Alles voor de man met smaak! Ik zou zeker hier naar toe gaan!

Wie is HappyOrganizedHome? Happy staat voor Farah, dat is haar naam! In het Arabisch betekent haar naam vreugde, blijdschap en alle synoniemen die onder dit woordje passen, Organized staat voor haar “obsessie” om alles te willen ordenen en Home staat voor alles wat met het (gezins)leven te maken heeft en met name die van Farah. I this blog!

Wie is ‘Volg de kruimels?” Danella is persoon achter deze blog.Danella woont in het noorden van Nederland, samen met haar vriend Moh en dochter Amber. Van kleins af aan is Danella ik al aan het bakken. Kijk snel op haar site, want je krijgt spontaan lekkere! trek van haar recepten.

Wie is Life by Xenia? Xenia is altijd in de weer. Creatief is zij graag bezig. Fotografie een grote hobby. Zoon en husband en zoals ze zelf zegt, creatief. Ze heeft ook een website http://www.rtbijxenia.nl/. Speciaal voor kinderen, ga er maar eens kijken!

 

 

Er gaan zeker weten nog veel meer blogs voorbij komen en die hier een plaatsje gaan krijgen. Dus kom jij eens regelmatig langs om de Update te zien? Laten we elkaar helpen om allemaal belangrijk te zijn in het Bloggerslandje

Vanaf maandag 11 september gaat de 1e blog op de voorpagina staan.

 

 

12
I ♥ to have comments

avatar
7 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
MylittleperfectworldMaargyKimberlyDhiniHerchapter Recent comment authors
  Subscribe  
Nieuwste Oudste Meest gestemd
Update
Maargy
Gast

Wat een leuk idee! Een hoop kende ik nog niet 😉 Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken xx

Kimberly
Gast
Kimberly

Wat leuk dat je mijn foodblog benoemd! Liefs Kimberly

Dhini
Gast

Dank je wel! Superlief dat ik erbij tussen

Herchapter
Gast

dat doe je goed hoor, ga zo door

Wanda
Gast

Altijd leuk om zo weer nieuwe blogs te ontdekken!

Dafne
Gast

Bedankt voor de tips! Heel gevarieerd overzicht.

Herchapter
Gast

Ik hou van lezen, en dit is wel heerlijk lezen hoor love it