Wat leuk dat ik je zie
Perfectlittelworld > Bloggers voor Bloggers > Bloggers voor Bloggers door en over Bloggers

Bloggers voor Bloggers door en over Bloggers

 

Bloggers voor Bloggers door en over Bloggers

 

Bloggers voor Bloggers

 

Er zijn tegenwoordig zoveel Bloggers, all over The World, je kan ze niet meer weg denken uit de media. En iedereen wil gevonden worden. Ook ik, en ik weet niet of ik nu echt wel zo fanatiek ben in Bloggen, jawel, ik begin toch wel al een beetje, maar ik bedoel, ik heb niet direct 1 ding waar ik over blog. Want ik vind alles wel leuk. Ok, bijna alles dan.

Maar wat ik wil zeggen is; Ik ben er niet op uit om alles gratis te krijgen, ik doe ook reviews met mijn eigen producten en dat wil ik dan graag delen met iedereen. En ik heb die producten dan toch ook zelf gekocht. Ik blog over mijn leven, het nieuws, dus niet echt specifiek Beauty and glamour want er is toch echt wel meer dan dat. Over hoe ik ergens over denk, mijn hobby’s etc etc.  Er is zoveel meer dan dat!

Soms heb ik het zo druk in mijn leven dat ik heel mijn blog vergeet! En dat is juist weer iets wat ik niet mag doen. Maar omdat ik zo hectische ben en zeker weten dat vrouwen meer kunnen dan maar 1 ding! vergeet ik het wel eens. Dus! Ik moet gewoon een grote reminder op mijn lappie hebben staan.

 

Bloggers voor Bloggers

 

Maar anyway, ik ken hele leuke blogs die ik dus hier ook op mijn site neer gaat zetten, want ook zij verdienen dat ze de aandacht krijgen. Ik ga dan ook elke week iemand in het  zetten.

Elke maandag zal ik een nieuw blog op mijn site gaan zetten en die mag er dan de hele week op blijven staan. je mag zelf weten  of je dan op dat blog wil abonneren. En zo krijgen we allemaal onze aandacht.

Blog van de week

 

Want daar doen we het toch uiteindelijk voor girls?

 

Liefs XoXo

 

 

 

Lees snel Bloggers voor Bloggers door en over Bloggers  

7 thoughts on “Bloggers voor Bloggers door en over Bloggers

  1. Wat fijn dat je andere bloggers in het zonnetje wil zetten! Een revieuw schrijf ik alleen maar als ik er zin in heb en dat zou ook gaan over producten waar ik achter sta.

  2. Leuk dat je dat doet! In het begin van mijn blog deden wij dit ook en het heeft andere bloggers toch mooi een zetje gegeven, dat is fijn.

  3. Zeker een leuk idee. Ik doe dat op mijn blog ook wekelijks met het Uitgelicht Blogbericht, dat is dan eigenlijk alleen een in het oog springend bericht van een blogger. Dat geeft gewoon leuke reacties. Reviews rollen er zo uit met de dingen die ik doe of koop 😉

  4. Je mag helemaal zelf weten waar je over blogt! Dat is juist het leuke eraan. Dus blijf dat vooral doen! Top dat je een blogger in het zonnetje zet, zo help je elkaar weer.

  5. Het overkomt mij nooit dat ik mijn blog vergeet, ik ben er elke dag mee bezig 😉 Leuk dat je elke week een blogger in het zonnetje wilt zetten. Ik schrijf ook meer reviews over dingen die ik zelf heb gekocht, juist omdat ik het leuk vind en graag over wil schrijven.

  6. Ik vind het een superleuk idee om elke week een blog in het zonnetje te zetten. Ik schrijf ook regelmatig reviews over producten die ik zelf heb gekocht, gewoon om ik ze graag wil delen.

Geef een reactie

Top
Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. Abd you like cookies right? more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close