Bol.com De winkel van ons allemaal


Online shopping / zaterdag, oktober 22nd, 2016

En dat klopt! Ik koop hier ook regelmatig. Het is zo makkelijk om hier te shoppen, zeker als je iets snel in huis wilt hebben. Als er iets ineens kapot gaat bijvoorbeeld. Of, je wilt net die ene kleur lippenstift hebben die in andere winkels uitverkocht zijn.

De levertijd is geweldig. Voor 23:00 uur besteld? Dan heb je het ook inderdaad de volgende dag in huis.

Maar let op! Je kan er ook producten bij hebben die bijvoorbeeld voor 12:00 uur besteld moet worden, of voor 16:00 uur.

Ik heb weleens gehad dat er een friteuse kapot ging en wilde toch wel een nieuwe. Ik ben wel iemand die eerst het internet afstruint om de beste producten te zoeken en tegen een leuk prijsje!

 

Ik kwam uiteindelijk uit bij Bol.com. Het product was netjes afgeleverd. Die avond gingen we de friteuse uit testen. OMG! Hij was lek, en uiteindelijk alle olie doorgestroomd naar mijn oven. Weg oven!! Verschrikkelijk zeg. Wat heb ik toen gebaald. Het was dan wel een verzekeringskwestie, maar toch!

Ik direct Bol.com gemaild en kreeg een nieuwe friteuse en extra mandje, er zitten er automatische 2 bij.

Kijk! En dat is nou service van Bol.com. En zo zijn er nog wel meerdere situaties geweest.

Ik ben een kei in situaties

 

Nu komen de feestdagen er weer bijna aan en weer kijk ik op Bol.com om leuke dingen te kunnen kopen tegen een leuk prijsje. Natuurlijk zitten er producten bij die wat duurder uitvallen. Maar ga jij naar de winkel en ga jij vergelijken, ook daar zal jij verschillende prijzen zien staan.

Maar, ze hebben dus ook leuke actie’s en aanbiedingen. En daar moet je nu net op letten. Ik let echt overal op. Dat is met mijn kleding en make-up ook zo. Waarom zou ik meer betalen voor hetzelfde product als het ook goedkoper kan?

Ik wil geen dief zijn van mijn  portemonnee

 

Ik ga vanaf nu voor jullie de actie’s en aanbiedingen bij houden en hier in mijn blog plaatsen.

Het zijn dalijk weer dure tijden en ik wil jullie helpen om leuke producten voor leuke prijsjes aan te bieden.

 

 

 

 

 

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update