IBood – Elke dag online een nieuwe actie


Advertentie, Online shopping / donderdag, april 13th, 2017

Wat is IBood?

 

DagDeals

De beste A-merk deal die iBOOD te bieden heeft in diverse categorieën, tegen de laagste prijs die je online kunt vinden. En zoals je misschien al kunt raden: de deal is alleen VANDAAG beschikbaar. Tot middernacht, om precies te zijn, of tot uitverkocht. Om middernacht, vervangen we de iBOOD van vandaag voor de iBOOD van morgen en wordt de iBOOD van vandaag de iBOOD van gisteren. Snappie?

 

FlashSales

Een groep aanbiedingen die we bij elkaar gezet hebben omdat ze iets delen. Ze zijn allemaal van hetzelfde merk bijvoorbeeld. Of het zijn allemaal aanbiedingen in een bepaald thema. Moederdag bijvoorbeeld, of Kerstcadeaus, Adventurevouchers.. nou ja, je snapt het wel. Niet alleen bevat een FlashSale meerdere aanbiedingen, hij is ook voor meerdere dagen beschikbaar… maar: net als de DagDeal wel zolang de voorraad strekt. Dus weg=weg, op=op, te laat= te laat, etc. etc.

 

SecretDeals

Zoals de naam al zegt, een geheime deal. Exclusieve deals van A-merken tegen een absolute bó-dem-prijs die niet op de reguliere iBOOD te vinden zijn en die je speciaal krijgt aangeboden door een rokend figuur in regenjas. Soms is hij op Facebook te vinden. Soms op Twitter, en soms komt hij per email naar je toe, dus zorg dat je IBOOD op alle manieren volgt!

 

Community

De iBOOD-dealcommunity telt bijna 2 miljoen leden! Ze hebben allemaal tenminste één ding gemeen: Ze zijn gek op mooie producten, van gave merken, tegen onweerstáánbare prijzen. Superdeals dus. De community is actief op het iBOOD Productforum , waar we ervaringen delen. Vragen aan elkaar stellen. Elkaar verder helpen. En waar we regelmatig in gesprek zijn met Product Experts: een vertegenwoordiger van de fabrikant die ál je vragen kan beantwoorden! Sociale Media ontbreken natuurlijk niet, dus ook op Twitter en Facebook spreekt de community elkaar regelmatig.

 

 

Kies uit:

  • Dagaanbiedingen

ibood.nl

  • Flashsale

  • Hunt

 

Kijk elke dag even op IBOOD en zie welke acties er zijn. Je kan zomaar voordelig uit zijn.

 

 

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update