Mascara, oogschaduw, oogpotlood en eyeliner horen thuis in elke make-up tas, maar ook lippenstift, lipgloss en lipliner mogen niet ontbreken.

Catrice is een merk wat ook spotgoedkoop is en geweldige producten heeft.

Momenteel heeft Catrice een limited edition wat haar producten betreft en deze Limited Edition soleil d’été by CATRICE is verkrijgbaar van tot begin augustus tot half september 2017..

Een unieke combinatie van zwierende, metallic stoffen en de bronzing make-up trend domineert de lente/zomer collecties op de catwalk dit seizoen. Verfijnde grafische uitsneden ontmoeten expressieve metallic make-up looks, die tegelijkertijd ook delicaat en vrouwelijk zijn. Het kleurenschema varieert van zomerse tinten tot intensieve, metallic nuances. Naast het Bronzing Serum en de Bronzer met een poeder textuur voor een zonovergoten huid, zijn de oogschaduws voor metallic accenten de highlights van deze make-up collectie.

Prachtige goldtinten, ideaal als je nog een zomers uiterlijk hebt. Al vervaag het mooie bruin van jouw gezicht, je kan het bij houden met deze geweldige producten.

Catrice is verkrijgbaar bij het o.a kruitvat

*Op alle make-up van Catrice geldt nu: 2 halen = € 6,00

 

Enjoy beauty’s

 

Klik hier voor de prachtige LIMITED EDITION “BLESSING BROWNS” van Catrice

I it!

 

Mylittleperfectworld with 

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update