Nu we bijna allemaal CG zijn, of misschien nog moeten gaan beginnen, gebruiken we van alles om ons haar amazing eruit te laten zien. Ik moet zeggen, ik borstelde nooit mijn haar, echt nooit. Altijd met mijn vingers door mijn haren en dan was het goed.

Nu is het zo, nu ik de CG methode hanteer, dat ik een Tangle Teezer gebruikt om mijn producten in mijn haren te kammen. Natuurlijk eerst met mijn handen, en dan daarna doorkammen en that’s it.

Soms gebruik ik mijn Denman, om wat meer krul te zetten in mijn haar, maar verder dan dit niet. Ik gebruik het ook zeker niet elke dag.

Ik heb nu een webshop gevonden die dus ook borstels verkoopt. Ik had al een eerder bericht gemaakt over deze webshop, die dus nu de fabulous   PuffCuff’s verkoopt!!

 

Oh yeahhhh baby!

 

Welke borstels zijn er in de webshop?

Natuurlijk de Tangle teezer.

  • Heb jij klitten in je haar? Deze borstel gebruik je met een vaste druk als jij je haar gaat borstelen en kan je gebruiken vanaf de haarwortels. Deze borstel geeft ook een heerlijke massage aan jouw hoofd als je er wat voorzichtige druk op gaat zetten op je hoofd.  De Tangle Teezers zijn in zowel haarextensions, weaving als in pruiken te gebruiken. Juist geschikt voor krullend haar natuurlijk, en afro haar. Ze zijn er in verschillende kleuren.
    Ga snel kijken voordat ook deze uitverkocht zijn.

Dan hebben we nog de anti-klit borstel en kan je op dezelfde manier gebruiken als de Tangle teezer.
Deze anti-klit borstel is nu in de aanbieding, maar OP=OP

 

En dan is er nog de Afro kam. Mijn hubbie gebruikt deze juist voor zijn baard, want die moet ook mooi blijven! Ook hij hanteert de CG methode, maar dan voor zijn baard ღ

  • Wil jij je krullen een boost geven? Gebruik dan deze kam. Lift (toupeer) jouw krullen op vanaf de wortels. Wel in droog haar gebruiken!

 

Be gorgeous babes en ga naar

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update