Curl Keeper


Beauty, Reviews, We love hair / donderdag, oktober 27th, 2016

 

Ik hou van mijn krullen!

Voor een paar jaar geleden had ik echt kort haar, in elke kleur die je kunt bedenken. Grijs, paars, rood/oranje, blond, zwart en nog veel meer. Ik vond het om dat te doen. Maar toen besloot ik, ik laat mijn haar weer groeien. En mijn krullen kwam terug! Oh hou ik van mijn krullen. Ik verzorg mijn haar heel erg goed, elke dag weer. Op tijd naar mij kapster te gaan. Zelfs mijn kapster zegt dat mijn haar er altijd gezond uit ziet.

 

 

Ik verander veel met mijn producten voor mijn haar en mijn huid. Ik gebruik nooit dezelfde producten maanden lang. Je haar en huid moeten soms voor een keer iets anders hebben. Nu vond ik iets nieuw voor mijn krullen. En het is geweldig! Natuurlijk eerst alles controleren over dit product, ik lees de reviews, en toen besloot ik het te kopen. Curl Keeper Ik kocht ook de Curl keeper orginele en de leave – in conditioner. Het ruikt geweldig. Ook dat belangrijk.

 

 

 

Het is makkelijk om te gebruiken. Neem een ruime hoeveelheid van Curl Keeper in je handen en door de natte haren van wortels tot de puntjes. Het zal opnieuw geactiveerd worden met water, omdat je haar nog nat is. Laat het aan de lucht opdrogen zonder aan te raken. De krullen worden daardoor opnieuw geactiveerd.

Your curls are reborn again

 

 

Breng Curl Keeper Leave-in Conditioner gelijkmatig aan op nat haar van de wortels tot de puntjes
Niet uitspoelen. Curly Keeper Leave-in Conditioner maakt het haar zacht en glanzend en gaat pluizen tegen.

 

 

 

 

 

2
I ♥ to have comments

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Mylittleperfectworldanja Recent comment authors
  Subscribe  
Nieuwste Oudste Meest gestemd
Update
anja
Gast

Eigenlijk ben ik wel benieuwd naar foto’s van je haren voor en na gebruik van dit product