Omdat we allemaal wel een groep volgen om zoveel mogelijk te weten te komen over onze curls, producten en alles wat daarbij komt kijken, heb ik nu ook de Curlsbot gevonden op Facebook.

 

Wat houdt dit dan eigenlijk in?

We zijn allemaal bezig met ons (krullend) haar, en dan hebben we speciale producten nodig, en dan moeten we de ingrediënten weten. Er moeten gewoon geen verkeerde producten in zitten toch? En dat is dus wat dit Curlsbot doet. Het is allemaal wel in het Engels, en ik weet, er zijn mensen bij die dit niet goed of slecht kan lezen, of begrijpen, juist omdat er termen inzitten dat je dan kan denken..

what???

Wat ga ik er nu mee doen dan?

Ik ga er steeds een topic uit halen en dat zal ik dan gaan vertalen en hier neerzetten. Ik vind het fijn, voor iedereen die hiermee bezig is, dat jullie dan ook kunnen begrijpen wat het allemaal inhoudt.

 

Heel veel leesplezier Curlies

 

 

Ga hier naar de zorg voor jouw (krullend) haar

 

Mylittleperfectworld with 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update