Wij Curly Girls willen gezonde haren en gezonde krullen. Dat het dan nog eens extra kan groeien en nog meer gezonder eruit kan gaan zien, dat willen we toch allemaal wel?

 

 

Wat gaan wij toevoegen aan de shampoo?

 1. Aloë Vera
 2. Honing
 3. Castor olie
 4. Citroen
 5. Rozenwater

 

 1. Aloë Vera is altijd bekend geweest om haar schoonheidsproduct. Natuurlijk ook voor je haren, maar eigenlijk ging het altijd over je huid. Nu kan jij dus ook met jouw haren een gezonde haargroei krijgen met de Aloë Vera.
  Neem een paar eetlepels van versgeperste Aloë vera (Gel) en voeg die toe aan jouw shampoo en schud alles goed door. De vitaminen en mineralen die aloë vera bevatten kunnen snel een gezonde haargroei bevorderen, het reinigen en zuiveren van jouw haar.
 2. We weten allemaal dat honing een anti-bacterieel en een anti-schimmel eigenschappen bevat, dus het toevoegen van een paar eetlepels honing aan jouw shampoo zal jouw jeukende hoofd herstellen, beschadigd haar herstellen en de groei bevorderen. Extra voordeel; je haar zal ruiken zoet als honing en voelen zoals zijde!
 3. Castor olie, één van de meest krachtige oliën die je haargroei zal versnellen. Slechts een paar theelepels in jouw shampoo is genoeg om jouw gespleten haarpunten en beschadigd haar te herstellen en bij te dragen aan een gezonde haargroei.
 4. Als je op zoek bent om je haar lichter te maken, zal citroensap dat doen en ook zal sneller jouw haren ervan groeien. Pers jouw citroenen uit en doe dat sap in jouw favoriete shampoo. Was je haar hoe je normaal jouw haar wast.  in 1 week zou je al verschil kunnen zien.
 5. Wil jij je eigen rozenwater maken? Klik hier!  Eenmaal klaar gemaakt, dan kan ongeveer 1/4 kop toegevoegd worden aan je shampoo. Je haar zal geweldig ruiken, maar het rozenwater bevordert ook jouw haargroei, een gezonde hoofdhuid en het voorkomt ook roos.

*Alle ingrediënten zijn puur natuur en zou allemaal behoren te werken, maar jij bepaalt natuurlijk wat je wilt gaan gebruiken en ook zien wat voor jou zal werken.

 

 

Heel veel succes! En laten jullie het mij weten? Ik ben wel reuze benieuwd!

 

 

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update