Koffie! One of my favorite, op wijn na!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar, eerst een koffie om wakker te worden.

En als ik dan een beetje mens ben dan kunnen we ons ritueel gaan uitvoeren met koffie.

 

Nee nee, het is niet alleen om te drinken, al is dat wel super yammieee

Ik ben wel, hoe zeg ik dit netjes? An Addicted coffee girl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koffie is niet alleen goed voor je gezondheid, maar het is ook goed voor onze schoonheid.  Koffie is een uitstekende anti-oxidant, anti-cellulite- en anti-Inflammatoire, waardoor het perfect is voor huidverzorging. Dus je hoeft het echt niet te drinken als je het niet lekker vindt! Maar! je weet niet wat je mist hoor!!

Hoofdhuid massage met koffie en jouw favoriete conditioner

De stimulerende effecten van koffie kunnen jouw hoofdhuid activeren en het kan de haargroei verbeteren. Neem jouw favoriete deepco masker of conditioner en meng de koffiedik erin. Doe jouw hoofdhuid met behulp van deze overheerlijke mengsel gedurende 5-10 minuten zachtjes masseren. Was je haar daarna met een CG shampoo. Herhaal dit 1x in de week om haarverlies te verminderen en ter stimulering van de haargroei.

Koffie haar Scrub

Voor droog, dof en beschadigd haar kan koffie haar scrub wonderen doen. Koffie staat erom bekend om glans toe te voegen aan je haar en zachter te maken wanneer je het gebruikt als een haarmasker.

Maak je eigen koffiemasker door eenvoudig 2 koffielepeltjes koffiedik te mengen samen met honing en olijfolie. Meng alle ingrediënten door elkaar en om vervolgens toe te passen op je hoofdhuid en je haren. Je kan ook  gemalen koffie mengen met conditioner of honing en dat toepassen op je natte hoofdhuid en dan masseren met cirkelvormige bewegingen voor 60 seconden, spoel het daarna uit en was jouw haar met een goeie CG shampoo en conditioner. Het maakt je haar zijdezacht, glad en glanzend evenals dat cafeïne kan helpen nieuwe haargroei te stimuleren.

Jouw haar kleuren met koffie

Verbeter jouw donkere haren zonder gebruik te maken van chemicaliën, die wij niet meer “mogen” gebruiken 😉  koffie is namelijk ook een effectieve kleur versterker. Gebruik sterke koffie en laat het zitten voor een paar minuten om jouw haar donkerder te maken op een natuurlijke manier.

 

Het is eenvoudig en veilig voor thuisgebruik. Koffie is een van de bekendste natuurlijke haarkleurmiddelen, voegt onmiddellijke glans toe aan jouw haar. Het is ook een veilige en goedkope alternatief voor je haar thuis op een natuurlijke manier te verven.

 

En natuurlijk tussendoor een bakkie pleur nemen he? Cheers!

 

Hoe verf jij nu je haar met koffie?

Neem een 1/2 kopje biologische koffie gezet zoals je normaal koffie zet, laat het even staan om het af te laten koelen.

Meng in een kom, 1 kopje conditioner en een eetlepel biologische oploskoffie.

Vervolgens de koffie aan het mengsel toevoegen en goed roeren. Je kunt ook cacaopoeder er doorheen doen als extra, zodat de mix nog donkerder zal worden.

Breng het mengsel aan in je haar, eenmaal aangebracht? Doe dan een beeldig douchekapje op

Laat het mengsel in je haren zitten voor een uurtje en was het daarna uit met jouw favo CG product. Je kunt ook cacaopoeder er doorheen doen als extra, zodat de mix nog donkerder zal worden.

 

 

 

Julia’s Designs

 

Satin (hair) products
* Satin Pillowcase
* Satin Hair Bonnet Reversible
* Heat Cap
* Shower Cap (Voor jouw heerlijke koffie in je haar 😉 )
Kijk even bij Julia’s Design..ik weet zeker dat je een keuze kan maken. Ze zijn makkelijk in every way. Julia heeft ze in allerlei kleuren en designs. Je kan bij Julia te gekke heatcaps kopen. Ze verkoopt ook de Satin Pillowcase de Satin Hairbonnet en de Hair Scrunchie

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update