Curly Hair ~ Summer weaves ~ CG Methode

Ken jij die producten nog die jouw haar liet stralen omdat ze er zo Beach-Proof uit zagen? Ik wel, ik heb het veel gebruikt vroeger en mijn haar zag er gewoon super uit! Het scheelde wel dat ik al krullen had, maar zelf met stijl haar kan je dit creëren.

Ik ben natuurlijk wel gaan zoeken voor de gezonde variant, dus geen troep erin die mij haar weer ongezond zou maken. Je kan er een “out-of-bed”-look of beachlook mee te creëren.

Hoe gebruik je het?

Verdeel de spray gelijkmatig over het haar vanaf de haarwortels tot de puntjes. Werk Fudge Salt Spray door het haar heen met de handen. Laat het haar aan de lucht drogen.

Ik heb bijvoorbeeld deze gevonden. De Fudge Salt Spray. 

Wat doet het? 

  • het creëert de ultieme beachlook
  • Voor dof haar
  • Vrij van SLS, parabenen en siliconen
  • Hydrateert het haar

Ik heb de ingredienten bekeken en deze is veilig.

Aqua , pvpva , colplymer,dehydroxanthan , gum, sorbital, peg-25, paba , painthenol , sodium chloride, magnesium, sulphate , glycol distearate (&) laureth -4(&)cocamido propyl betaine dmdm hydatoin (&) lodopropynl butylcarbamate &butylene glycol , peg 40 hydrogenated castor oil parfum

*Zorg altijd dat er in de ingredienten nooit alcohol denat in zit, want het droog je haar uit!

[bol_search_form limit=”1″ block_id=”bol_5b507a3688f28_search-form” cat_id=”12382″ cat_select=”0″ default_search=”Fudge Salt spray 150ml ” name=”Fudge Salt spray 150ml” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Nu is het echt altijd makkelijker om producten te kopen die je direct kan gebruiken, zo makkelijk, kant en klaar. Maar! ik heb nu besloten om mijn eigen zoutspray te maken. de producten zijn al besteld en als die eenmaal binnen zijn ga ik het maken en natuurlijk ga ik dit filmen en zet ik hier op mijn blog.

Ik heb de natuurlijke producten besteld, zoals Aloë vera, goeie etherische olie en zout die je haar niet!! uit droogt als je het product gebruikt.

 

 

*Update ~ My own video about to make my own Salt spray 😉

 

 

Mylittleperfectworld with 

 

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update