De 7 kenmerken van een tweeling-relatie


Spirituele journey / donderdag, maart 30th, 2017

De laatste jaren herkennen vele zich met hun tweelingziel. De wereld is aan het veranderen en ineens kan het zomaar zijn dat jij er 1 tegen zal komen. Vroeger werd daar niet eens over nagedacht, laat staan over gesproken. Ook dit heb ik zelf ondervonden. Ik kan je zeggen! dat dit heel erg apart is. Het is nooit geen toeval dat je iemand tegen komt, en dan maakt het niet uit of het wel of niet om een tweelingziel gaat. Maar dat het intens is kan ik wel zeggen. Wil jij weten of jij ook een tweelingziel bent tegen gekomen? Of misschien kom je er nog wel 1 tegen.

 

Wat zijn nu de 7 kenmerken van een tweelingziel?

  1.  Allereerst vindt er vaak een ontmoeting plaats, op een onverwacht moment en op een speciale dag. Tijdens deze ontmoeting kunnen jouw chakra’s meer open gaan staan en komt er een kundalini stroom op gang. Je kunt je euforisch en blij voelen. Vaak is de herkenning direct. Deze ontmoeting is niet toevallig, heeft een bedoeling en zet een proces in gang, dat gepaard gaat met verwerkingien van oude, niet geheelde wonden, wat voor veel aantrek- en afstoot gedrag kan zorgen.
  2. Er zijn veel overeenkomsten in naam, geboortedatum, gewoontes, beroepen of interesses. Je kunt bijvoorbeeld altijd al bij elkaar in de buurt hebben gewoond of op dezelfde school hebben gezeten. Jullie hebben vaak dezelfde humor. Er kan ook een fysieke gelijkenis zijn.
  3. Je kunt veel tekens krijgen van “de Kosmos”, zodat jij weet dat hij of zij een tweelingziel is. Je kunt veel dubbele getallen zien, zijn of haar naam kom je vaak tegen; er kunnen liedjes in je hoofd opkomen met een speciale boodschap; je ziet regelmatig jouw twin’s auto rijden enz. Hij of zij is steeds in jouw gedachten. Ook kan jij jouw tweelingziel tegenkomen op onverwachte momenten of een berichtje krijgen van hem of haar, als het contact moeizaam gaat. Jouw Hogere Zelf (een hoger bewustzijn dat jou aanstuurt) en gidsen communiceren met jou, om jou te begeleiden in dit proces.
  4. Vaak zijn er door jouw Hogere Zelf omstandigheden gecreëerd, waardoor jullie relatie op een rustig tempo verloopt. Het kan zijn, dat één van jullie of beiden in een andere relatie zitten. De zorg voor kinderen kan een belemmering zijn,  jullie kunnen op een grote afstand van elkaar wonen, jouw twin vlucht in een relatie met iemand anders,  er zelfs een groot leeftijdsverschil  meespelen. Jullie afstemming op elkaar vindt dan op een rustig tempo plaats.
  5. Er is vaak nog veel angst om de relatie aan te gaan. Er kan veel angst zijn om elkaar te verliezen. Andere emoties kunnen in de weg staan of slechte ervaringen met eerdere relaties of trauma’s uit jouw jeugd of vorige levens. Het kan voelen alsof je in een emotionele rollercoaster terecht bent gekomen. Dit kan ervoor zorgen, dat tweelingzielen elkaar weer afstoten en ieder voor zichzelf een stuk ontwikkeling moeten doormaken.
  6. Na de ontmoeting vindt er een afstemming op elkaar plaats, energiekoorden worden aangelegd, waardoor je last kunt krijgen van fysieke klachten. Je kunt o.a. last krijgen van hartkloppingen, veel dromen, slecht slapen, je moe voelen of juist meer energie hebben. Jouw intuïtie kan sterker worden. Er vinden ook hormonale veranderingen plaats en veranderingen van het DNA. Zelfs uiterlijke veranderingen kunnen plaatsvinden en is het mogelijk dat jij steeds meer op jouw twin gaat lijken.

 

Jullie energie lopen in elkaar over en je kunt elkaars emoties voelen, gedachtes opvangen en fysieke klachten overnemen. Er vindt een fysieke samensmelting plaats, waarin je steeds meer een eenheid gaat worden in voelen en denken. Hierdoor gaan jullie steeds meer op een lijn zitten en kunnen jullie in de toekomst aan een gezamenlijke taak beginnen.

En, er hoeft ook geen liefde in het spel zijn he? Het kan ook puur op vriendschappelijke basis zijn. Het kan zelfs zijn dat jij,  hij/zij een relatie hebben en verder dat leven blijven leiden.

Tweelingzielen hebben natuurlijk al eerder geleefd, en zijn terug gereïncarneerd. Het kan je Oma geweest zijn, je mama, of misschien wel je broertje of zusje.

Je zal je tweelingziel ook alleen maar tegen komen als jij genoeg geleerd hebt in dit leven. Er naar gaan zoeken moet je dan ook zeker niet gaan doen, want dat heeft toch geen zin. Het komt als het moet komen. En! Toeval bestaat niet.

Met dank aan mijn vriendinnetje Danique. Dit is haar website

 

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update