De Boozyshop en haar Sale = Shoppen

In de webshop kan je veel, maar dan ook heel veel producten kopen. Vele bekende merken kan je daar vinden.

Ze hebben bijvoorbeeld:

  • Ardell Lashes
  • Bean Body
  • Beauty Bakerie
  • BH Cosmetics en nog veel meer. Je moet maar eens kijken in de shop wat er allemaal is aan merken. Ze hebben in totaal 60 merken.

 

Altijd als er iets nieuws uit kwam, dan moest ik het hebben, of ik nu de volle pond moest betalen of niet, ik deed het gewoon. Dit had ik met kleding, voor het wonen, verzorging etc. Ik heb nu geleerd, en dat moest van mezelf! eerst kijken, heb je het echt nodig? Zo ja, hoe echt dan? Kan het nog wel even wachten? Of moet je nu echt al het nieuws hebben wat je maar kan kopen. En tja, het stemmetje had een punt.

 

 

 

 

 

Dus ik ben daarmee gestopt. Natuurlijk zijn er producten die ik wel direct zal kopen.
Bijvoorbeeld de L’Oréal X Balmain lipsticks. Dat was natuurlijk ook een Pre-Sale, anders had ik het ook niet binnen gekregen.

Maar verder ben ik echt wel dol op de Sale. En nu was ik eens aan het kijken in de Boozyshop. En ik zie dat de palette in de aanbieding zijn. Tegenwoordig zie je alleen maar make-up in een pallette. En ja, het is wel superhandig om alles in 1 te hebben. Als ik nu kijk in mijn kasten en lade’s? Oh my gosh! Ik heb gewoon teveel, en dan teveel los. Dus ik ga zeker voor de pallette.

Welke hebben ze in de aanbieding?

 

City Color Photo Chic Contour & Concealer Palette
De City Color Photo Chic Contour & Concealer Palette is een alles-in-1 concealer en contour palette.
De verschillende crème concealers kunnen op alle huidstinten gebruikt worden en helpen om vlekken en kringen te verbergen.

Nu €6,49

 

Het Freedom Pro HD Conceal Kit Light Medium is een volledig ProArtist palette met 24 tinten concealer in een handig draagbaar palette. Dit palette is geschikt voor elke huidstint. Met de tinten kun je elke imperfectie en donkere kring wegwerken. De tinten zijn zowel individueel te gebruiken maar zijn ook blendbaar om elke tint te kunnen creëren.

Nu €5,95

 

 

 

 

Er is nog zoveel te bewonderen in de Boozyshop. Ik zou zeker eens gaan kijken. Natuurlijk zijn er ook de duurdere merken, maar als ik iets mooi vind en het is toevallig wel goedkoper, dan koop ik het. En dan ook zeker in de sale.

Dat moet van mezelf 😉 

 

Wat ook zo fijn is, als je de hele dag geen tijd had om te kijken, je kan bestellen tot 20:00 uur en dan heb je het nog de volgende dag in huis.
Er is een gratis verzending vanaf  €40,- euro en vanaf een bedrag van minimaal 30 euro ontvang je van Boozyshop ook nog eens een leuk geschenkje waardoor bestellen bij Boozyshop nog leuker wordt!

Extra service
Staat het weekend alweer bijna voor de deur en kom je erachter dat bepaalde producten op zijn? Raak dan niet in paniek! Zij van Boozyshop bieden je namelijk de perfecte oplossing aan! Heb je dezelfde avond een feestje? Plaats voor 11:00 uur die dag je bestelling, dan heb je je favoriete make-up dezelfde dag nog in huis voor slechts €6,50

Happy shopping Dear

 

Mylittleperfectworld with 

 

 

 

 

 

*Dit blog betreft een samenwerking met de Boozyshop

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update