Let´s go ECO

 

Wie voor natuurlijke producten kiest, kan ook kiezen voor de natuurlijke producten voor onder andere jouw haarverzorging.
Ik heb natuurlijk al bepaalde producten in mijn lijsten verwerkt die hier al op de site staan, en ik merk toch wel op dat er toch steeds meer mensen nog natuurlijker willen gaan, al is CG niet altijd natuurlijk – natuurlijk.

Ook ik ben mij er steeds meer van bewust. Als ik naar de haarverf kijk, neem ik bijvoorbeeld de Naturtint. Een mooi product. Kijk bijvoorbeeld naar milieuvriendelijkheid en niet getest op dieren! Zo belangrijk!
Mijn lezers komen steeds meer bij mij met die vraag. “Kan je geen lijst maken met “groene” producten?” Ja! Natuurlijk kan ik dat wel, waarom niet! Het is wel weer een flinke puzzel om het te gaan opzoeken, maar met behulp van kapsalons en mensen die er ook achter staan, gaat me dit zeker lukken.

Dus bij deze ga ik dit doen. Ook hierin merk ik op dat er steeds meer nieuwe producten op de markt komt en die ga ik jullie dan ook laten zien.
De producten die ik in de lijst zal zetten komen dan ook alleen maar van de “groene” online winkels. Natuurlijk kan je ook veel in de stenen winkels kopen, dus dan is dit ook een mooie leidraad, zodat je weet waar en wat je kan kopen. De lijst die er is, zal steeds meer uitgebreid gaan worden, net als de CG methode lijsten.

 

Met dank aan natuurlijk

      ECO CURLY GIRLS GROEP en PureLou

 

De lijst kan je hier vinden

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update