De Curly Girl Methode Online shops voor jouw haarproducten

 

 

Sinds we de CG methode toepassen zijn er talloze producten die we gebruiken, willen uitproberen etc. Sinds ook ik een CG ben doe ik dat natuurlijk ook, net als jij. Het is een hele klus om de winkels te moeten gaan zoeken die deze producten verkopen.

Zoals ik hier, (Alle CG productenhier (Producten zonder proteïne) en hier (Producten met proteïne) en hier (Producten voor de kids) alle lijsten had staan wat bij het product hoort, is het toch ook makkelijker om een lijst samen te stellen welke winkels deze CG producten verkopen.

En net als met de producten zelf, zullen ook de winkels toe gaan nemen en die zal ik dan ook hier in de lijst verder neer gaan zetten.

Wil je anders eerst het product zien welke in de lijst staan? Klik dan op bovenstaande link en daar zal je dan naar toe gelinkt worden, inclusief de winkel waar je de producten kan kopen.

 

 

 

 

 

 

Zoals jullie kunnen zien zijn het al heel wat winkels, en zullen er steeds meer bij gaan komen. Bij bepaalde winkels kan je de producten zo in de winkel kopen, maar met vele producten niet, dus dan is het zo makkelijk om online te gaan shoppen. Wat ik dus ook doe.

 

Heel veel plezier met al deze (online)winkels

 

 

 

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update