De Pakshop heeft een nieuw merk/product in de winkel. Koils by Nature® it is. Ik ben echt zo benieuwd wat en hoe de producten zullen zijn.

Koils by Nature® verzorgingsproducten zijn van een hoge kwaliteit en bevatten geen parabenen, sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, phthalates, propylene glycol, mineral oil, PBA, petroleum, paraffin DEA, synthetic color, of dierlijke producten. Met het assortiment conditioners, cleaners, butters, oil treatments, stylinggels en accessoires heeft Koils by Nature® iets voor iedereen aan te bieden.

Ik voel gewoon weer dat ik iets moet gaan kopen. Ik bedoel, ik moet toch uit kunnen leggen wat het is en hoe het werkt en zo♥ 😛 Maar eerlijk is eerlijk, mijn haar is soms ook aan vernieuwing toe, het mag niet teveel gewend raken aan andere producten.

 

Welke producten hebben ze allemaal in de winkel? Ik laat een paar producten zien van de Koils By Nature® collectie

 

 

 

 

Koils by Nature® Detoxifying MangoMint Conditioner met actieve houtskool en marokkaanse rassoolklei Verfris en herleef je haar met deze mineraalrijke en diep hydraterende conditioner. Rhassoul Clay en Mango Butter zijn het dynamische duo dat je krullen met een glorieuze glans ontgift, versterkt en verzacht. Onze gritvrije formule maakt de wasdag een koud kunstje en laat je achter met haar dat zacht is en onweerstaanbaar ruikt. Het herstel van alle vitamines en mineralen die nodig zijn voor gezond haar.

Koils by Nature® Herbal Curl Defining Gel Peppermint.  De formule is gemaakt zonder alcohol en eiwitten, dus er zullen geen lelijke witte vlokken te zien zijn in het haar. Doordrenkt van voedende brandnetel en essentiële oliën zoals Jamaican Black Castor-olie, olijfolie en druivenpit, Koils by Nature Herbal Curl Defining Gel Peppermint zorgt voor een goede versteviging van je haar en is uitstekend om je natuurlijke krul te definiëren, two-strand twist en uitstekend om je randen glad te maken. Koils by Nature Herbal Curl Defining Gel Peppermint werkt goed in combinatie met de voedende haar en bodybutter.

Koils By Nature® Herbal Curl Defining Gel Fragance Free.

Koils by Nature® Herbal Curl Defining Gel Eucalyptus and Lavender. De formule is gemaakt zonder alcohol en eiwitten, dus er zullen geen lelijke witte vlokken te zien zijn in het haar. Doordrenkt van voedende brandnetel en essentiële oliën zoals Jamaican Black Castor-olie, olijfolie en druivenpit, Koils by Nature Herbal Curl Defining Gel Eucalyptus and Lavender zorgt voor een goede versteviging van je haar en is uitstekend om je natuurlijke krul te definiëren, two-strand twist en uitstekend om je randen glad te maken. Koils by Nature Herbal Curl Defining Gel Eucalyptus and Lavender werkt goed in combinatie met de voedende haar en bodybutter.

Koils by Nature® Fragrance Free Moisturizing Shealoe Leave-in Conditioner With Argan Oil is een uitstekend kruiden infused romige conditioner bedoeld om de cuticula glad te maken en knopen en klitten te verwijderen uit dik en kinky haarstructuur.

Koils By Nature® Stimulating Hair Growth Rinse herstelt de pH-balans van je haar; sluit de schubbenlaag en creëert een geweldige glans, zachtheid en beheersbaarheid. Het normaliserende effect zal build-up verwijderen en de natuurlijke zuurmantel van het haar herstellen. De ingebrachte brandnetel en calendula stimuleren de hoofdhuid en de haarzakjes die de haargroei bevorderen.
Gebruiksaanwijzing: Na het wassen verzadig het haar met de stimulerende haargroei-spoeling en masseer in de hoofdhuid en het haar, laat het 3-5 minuten zitten, spoel af met koud water om de haarschacht af te sluiten en meer glans te creëren. Follow-up met Hydrating Shealoe Creamy Conditioner of met de Ultra-Moisturizing CocoAloe Deep Conditioner. Styl je haarzoals je normaal altijd doe.

 

Ben jij net zo benieuwd naar Koils By Nature® 

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update