Sinds ik begonnen ben met de Curly Girl methode let ik enorm op de koopjes, omdat je haren gezond te houden soms wat kan kosten. Uiteindelijk haal je het eruit! Want je haren zijn weer schoon, gezond en zonder enig rotzooi in je haren.

 

 

 

Acties bij de Holland and Barrett NL schelen enorm! Als de acties er weer zijn ren ik of naar de winkel, of, ik luier lekker in mijn stoel en bestel het via internet.
Niet alleen de vitamines zijn in de aanbieding, maar ook de shampoo, conditioners etc. Die heb ik dus nu ook weer gekocht, in de aanbieding. En niet te vergeten mijn Biotine pilletjes. 

Wat doen de pilletjes eigenlijk?

Biotine, ook wel bekend als vitamine B8 of vitamine H, is een in water oplosbare vitamine die betrokken is bij de groeiprocessen en synthese van bepaalde eiwitten in het lichaam. Biotine draagt bij aan de normale haargroei, sterk haar en het behoud van een normale huid. Een tekort aan biotine kan zich uiten in de vorm van onder andere vermoeidheid en haaruitval. Het scheelt enorm wat haaruitval betreft, en dit ga je waarschijnlijk even merken omdat je met de CG methode bezig bent, maar! dit gaat echt weer over. Jouw haren en hoofdhuid moeten ook even door dit proces heem dus is wel normaal als je dit gaat ervaren. Dus, neem extra vitamine, de Biotine, want het werkt echt! Je haar voelt goed aan, dikker, glanst meer en begint weer goed te groeien.

 

 

 

 

 

 

Wat betreft Dr. ORGANIC is heel die serie ook in de aanbieding, ik heb er direct 2 flessen van gekocht. Ik was mijn haar echt niet elke dag meer. 1x in de week is meer dan voldoende en dan met Dr. ORGANIC is dit een hele goeie oplossing. Deze shampoo’s zijn natuurlijk CG vriendelijke. Gebruik bij voorkeur na je CG-vriendelijke shampoo gelijk een deep conditioner om je haar weer te voeden.

  • Vergeet niet dat de enige Dr.Organic Charcoal shampoo NIET! CG is.

De conditioner die ik op het moment gebruik is Dr. Organic Lavendel Conditioner 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben jij net zoals ik dol op koopjes? en koop jij wel eens bij De Tuinen? En zo ja, wat allemaal? Ohh echt he? Ik kan niet wennen aan Holland and Barrett NL hoor, dus ik blijf lekker eigenwijs De Tuinen zeggen.

En jullie? rennuh naar De Tuinen en kopen voordat de actie klaar is!

 

 

Spread the love

2
I ♥ to have comments

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Mylittleperfectworldcarla Recent comment authors
  Subscribe  
Nieuwste Oudste Meest gestemd
Update
carla
Gast
carla

Ik kom overal de term deep conditioner tegen, maar wat gebruik je daarvoor dan?