We willen allemaal onze haren verven, dat weet ik bijna zeker. En we weten het nu, verf is slecht voor je haar, en zeker als je de CG methode volgt. Maar! wat als ik jullie nu vertel dat ik verf gevonden hebt die je echt zo kan gebruiken zonder dat jouw haar beschadigt raakt? Ik gebruik het nu ook en natuurlijk, als ik het uitgespoeld hebt dan gaat er bij wel direct een flinke dot conditioner is en dat laat ik lekker intrekken. Haar handdoek om en go!

Ren naar het Kruidvat en koop die kleuringen. Het is echt super geweldig! Het pakt direct op je haar, maar wees voorzichtig! Handdoek om, leg iets in de wasbak, als je iets morst? het gaat er niet zomaar uit. Uiteindelijk wel, maar je moet flink poetsen hoor.

De clear pearl? Dit is geen verf, maar deze zou je kunnen gebruiken om de kleuren pastel te maken. Dus je kan er alle kanten mee op. Niet duur! Nu kosten ze € 1,99 dus rennuh! Ze gaan snel..en nu zeker ik dit aan het promoten ben. En nee, ik verdien hier absoluut niks aan! Maar omdat de meeste van ons CG zijn en toch haren willen kleuren..E voila!

Ik heb natuurlijk nog meer haarkleuringen en die ga ik in een lijst opnemen, dus hou het in de gaten.

Have fun, en laat eens weten welke jij gekocht hebt? Als je het aandurft 🙂

 

Mylittleperfectworld with ♥ 

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update