Sneak preview van de kerstcollectie 2017 van Intratuin

Nog 15 weken en dan zijn er weer de feestdagen. Ik wil er zelf nog niet aan denken, maar de winkels zijn wel al in volle gang om alles weer gezellig en Cosy te maken. Mijn vriendin werkt bij de Intratuin, en die zit weer weken in de kerstsfeer. Ze is altijd blij als het weer voorbij is, en ik kan me dat heel goed voorstellen.

 

Jingle bells all day!

 

 

Op dit moment zijn ze overal al al druk bezig met het opbouwen van alles met wat met de feestdagen te maken heeft. Natuurlijk is het opbouwen en alles versieren het mooiste wat er is. En wij als consument willen toch altijd wel weten wat er elk jaar voor nieuws is. Ik koop wel wat extra accessoires voor de feestdagen maar dat is het dan ook wel. Maar ik kijk er wel naar uit om al het moois weer te gaan bewonderen bij Intratuin.

Wat kunnen we verwachten bij Intratuin?
De kerstbomen natuurlijk. Die zijn er weer in allerlei vormen en maten. En dan kan je weer niet kiezen welke, met of zonder lichtjes? Hoe groot moet die zijn? Of klein, dat kan natuurlijk ook.
Dan hebben we de versieringen. De kerstballen. Tegenwoordig kan je ze echt in alle kleuren krijgen. Zelfs in materialen, zoals; hout, kunststof, glas natuurlijk, mdf en zelfs beton! 

 

 

 

 

 

 

Welke stijlen zijn er dit jaar wat de versieringen betreft?
Er zijn vrolijke, traditionele, Romantische en Landelijke versieringen, stoer en strak. Kies daar maar eens uit he? We gaan onze ogen weer uitkijken.

Dan hebben we het nog niet over de verlichting gehad.
Ook die kan je echt in alle maten kopen. Stille verlichting, knipperende lichten, waar je helemaal dol van wordt. Met kleur of neutraal. Binnen en/of buiten. Met timer of zelf het knopje bedienen.

Those were the days
Waar is de tijd van vroeger gebleven? Rode en groene guirlandes. Wat rode sterren voor het raam. 1 kleur licht voor in de boom. Slingers, groen en rood, misschien nog zilver en blauw voor in de boom. Wat nepsneeuw en klaar was jouw boom.Oh en die piek niet te vergeten! Ohh weet je nog? De Kerstster, als plant? Die zijn er gelukkig nog. Dus komt er ook weer dit jaar.
Wij hebben geen traditionele piek meer hoor, inderdaad wij hebben een Engel. Ik mis vroeger wel.

Wij doen buiten ook altijd de verlichting in de tuin. Het is romantische wel. En vaak moet je weer nieuwe kopen, want als je die streng weer uit elkaar moet halen is er altijd wel weer iets kapot. En zo gaat dit elk jaar hetzelfde.

Intratuin heeft natuurlijk ook weer thema’s, die zijn altijd prachtig. Ik ben bijvoorbeeld dol op maskers, de maskers zoals in Venice. Als ik weer in de Italië ben koop ik daar ook steeds weer een masker. Ik koop elk jaar bij Intratuin een masker, dat is mijn traditie en ik hang ze elk jaar in de boom. Echt geweldig om te zien en elk jaar een nieuwe kleur. Als de feestdagen voorbij zijn, dan leg ik ze allemaal weer op de kast en kan ik ze altijd weer bewonderen.

 

Wil jij weten welke trend het gaat worden bij Intratuin? Misschien wil jij wel Landelijk? Of heel erg stoer. Kijk maar eens op de site van Intratuin

 

Ben jij ook benieuwd wanneer jij de Kerstafdelingen kan bewonderen?
Dit is dus landelijk en elke Intratuin heeft een andere datum.
Halsteren gaat bijvoorbeeld al 14 oktober open.
Duiven gaat half oktober open, dus ook de site even in de gaten houden.

 

Mylittleperfectworld with ♥

 

 

 

 

Spread the love

20
I ♥ to have comments

avatar
10 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
MylittleperfectworldDanellaBeeJayTaniaKimberly Recent comment authors
  Subscribe  
Nieuwste Oudste Meest gestemd
Update
Danella
Gast

Ah leuk! Ik kan niet wachten hoor haha.

BeeJay
Gast
BeeJay

Loop nu al weer met een liedeje in mijn hoofd:
“Rudolph, the red nose raindeer,
had a very shiny nose…””

Tania
Gast

Oh ik ben ook gek op kerst. Die gezellige periode met prachtige versieringen. Heb ineens al zin om mijn kerstboom te zetten hahaha

Kimberly
Gast
Kimberly

Je bent er mooi op tijd bij! Kerst is zo leuk, en die spulletjes ook! intratuin is ieder jaar rond kerst weer een genot om te bezoeken. 🙂

anja
Gast

En ik maar scrollen en zoeken naar wat Intratuin nu echt uit gaat brengen. Ga dus nog even moeten wachten 😉

Wanda
Gast

Ik ben helemaal nog niet bezig met kerst joh! Voor mijn gevoel duurt dat nog een eeuwigheid maar dat is inderdaad niet zo. Meestal ga ik wel even bij de Intratuin kijken, soms kom ik met nieuwe dingen thuis en soms ook niet.

Herchapter
Gast

krijg kerst gevoel bij deze post, heerlijk heb nu al zin in kerst hahahha

martoena
Gast
martoena

IK heb altijd de principe om pas naar kerstspullen te kijken wanneer 5 dec geweest is! Al krijg ik door je blog er wel weer zin in om mn huis te decoreren, de gezelligheid en familiemomenten!

nicole orriens
Gast

Ik hoor vaak dat de kerstafdeling van Intratuin een heus daguitje waard is, zo leuk moet het zijn!

Lodi
Gast

Heerlijk, ik ben dol op de kerst periode, Wat is die masker mooi zeg! Ik koop weinig extra’s voor in de boom, mar kan wel heerlijk struinen in de winkels.