De feestdagen laat niet lang meer op zich wachten. De gezelligste tijd is er weer bijna. Er zijn weer heel veel trends te vinden voor de feestdagen van 2017.  En we willen natuurlijk niet wat we elk jaar hebben aan versieringen, dus we gaan weer eens veranderen.

Bij Bol.com hebben ze verschillende stylen en ik moet zeggen? Het is cool!

Er is de Botanical style. De Landelijke style. We hebben de Luxury style en de Scandinavische style.

 

Kijk je met mij mee?

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tegenwoordig doen we ook heel veel buiten aan versieringen, ook ik. En ik merk op dat dit wel heel erg gezellig is met al die lichtjes. Neem ledverlichting, daar bespaar je al heel veel mee in de kosten. En neem een timer, of neem, net als ik, een afstandsbediening, zodat als jij naar je warme bedje gaat, dat je alles uit kan doen. Als je dat wilt natuurlijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als ik al dit moois weer zie, gaat het bij mij toch wel weer kriebelen hoor. Ik denk dat ik binnenkort het zolder maar eens op duik en zien wat ik allemaal nog heb en wat ik zeker nog bij wilt gaan kopen. Nieuwe lampjes, elk jaar weer, bij jullie ook? Er is altijd wel een streng die het niet meer doet.

Ik heb ooit eens een houten kerstboom gekocht, van steigerhout. Te leuk! Die zet ik dus onder mijn overkapping en kleed dat ook gezellig aan,zodat, als het droog en lekker koud is, we daar kunnen gaan zitten en ook zeker kunnen gaan genieten van deze dagen.

Ook te koop bij Bol.com


€84,95 Levertijd is 2 – 3 dagen!

 

 

 

 

 

 

 

Het is zeker niet goedkoop, maar ik doe er nu al een paar jaar mee en de houten boom blijft gewoon mooi. Zet er wat theelichtjes in, hang wat lichtjes rondom de boom en het is al snel gezellig.

Koop jij elk jaar iets anders met de feestdagen? Zo ja, wat?

 

Mylittleperfectworld with 

 

 

 

 

 

*Dit blog betreft een samenwerking met Bol.com

19
I ♥ to have comments

avatar
19 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
nicole+orriensMiss+KMarlaRinetteDhini Recent comment authors
  Subscribe  
Nieuwste Oudste Meest gestemd
Update
nicole+orriens
Gast

Ik vind het grappig dat er zoveel verschillende stijlen mogelijk zijn rondom kerstmis. Zo is er voor elk wat wils.

Miss+K
Gast

Wel leuk dat kerst weer voor de deur staat. Binnen breng ik best wel veel versieringen aan. Buiten doe ik wel wat minder. Koop elk jaar wel nieuwe items bij dus de trends weten is wel handig. x

Marla
Gast

Min vriend zorgt voor de versieringen. Hij 3dprint zijn eigen dingen en de rest komt van tweedehandswinkels. Die overzichten zijn wel handig voor inspiratie.

Rinette
Gast

Er komt steeds meer leuks voor kerst op de markt! Ik heb geen vaste stijl, maar gebruik gewoon alles wat ik mooi vind. Ik ga zeker weer kijken bij de tuincentra voor nieuwe kerstspullen.

Dhini
Gast

Ik kijk regelmatig naar leuk items op webshop maar niks gekocht 😀 Leuk om te zien

Susan
Gast

ZO leuk allemaal, die kerstdingetjes. Vanochtend weer 2 uur door de Intratuin gestruind, puur voor de feeling en alle ideetjes. Kom je weer thuis met loze kerstdecoratie waar je éigenlijk geen plek voor hebt omdat je al een béétje overdreven hebt dit jaar… Maar maakt niet uit! Geen sneeuw, dan maar andere dingen om het kerstig te laten voelen haha… Leuk artikel!

lodiblogt
Gast

Leuk hoor, vooral voor buiten, al kan ik daar hier niet mee aankomen haha. Ik vind de houten boom ook erg mooi.

Frederique
Gast

Leuk zeg. Wij hebben een ‘nep-boom’ die we elk jaar gebruiken en ook de versiering zit in een doos en verschijnt elk jaar weer. Wel kopen we elk jaar 1 kerstbal (de kids en ik dus 4 bij elkaar) en dat vind ik wel leuk want je krijgt uiteindelijk een bontgekleurd boom. Zit totaal geen trend of stijl in, het is 1 grote kleurrijke chaos, een blije boom 😉

Saskia
Gast

Heerlijk elk jaar weer die nieuwe trends. Toch blijf ik zelf altijd redelijk neutraal met mijn zilverkleurtjes. Wel bijna elk jaar weer iets nieuws erbij.

nicole+orriens
Gast

Nee, maar ik vind het wel een leuk idee. Zo krijg je elk jaar een speciale herinnering als het ware.

Mieke
Gast

Zo’n houten boom is inderdaad wel erg leuk. Al zou ik er geen kaarsjes in durven zetten.

Amylia
Gast

Oh leuke trends… ik moet misschien maar beter neit naar de website surfen, slecht voor mijn bankrekening!

Me over ME
Gast

Ik heb al jaren een (plastic) boom die we buiten op het terras zetten. Dat kan gelukkig hier. Sterker nog, kerst is hier helemaal hip (zie mijn artikel over kerst) Maar in Saoedi Arabie was het streng verboden. Daar verzonnen we de gekste creaties om toch een beetje het kerstgevoel in huis te halen.

Amelie
Gast

Die kerstboom vind ik wel tof!

querine
Gast

wat een leuk artikel!
ik ga zeker even kijken bij bol.com

Bianca
Gast

Interessant artikel, vooral naar de gerechten toe want dat blijft toch elk jaar een moeilijke 🙂

Wanda
Gast

Nou, ik moet zeggen dat ik hooguit wat kleins erbij koop maar de meeste spullen heb ik al jaren. Ik hou me daar ook eigenlijk totaal niet mee bezig.

Bryan
Gast

Wij gebruiken bijna elk jaar dezelfde stijl. Met de tradionele kleuren rood en goud. Wij kopen wel elk jaar een echte kerstboom.

Patricia
Gast

Ik koop eigenlijk niet heel veel rondom de feestdagen en door gebrek aan ruimte koop ik dit jaar ook geen boom. Ik hang de boel echter wel vol met kerstlampjes 🙂 daar ben ik gek op!