Wat leuk dat ik je zie
Perfectlittelworld > Lifestyle > De make-over van het interieur en de nieuwe Scents geuren

De make-over van het interieur en de nieuwe Scents geuren

De make-over van het interieur met de nieuwe Scent

De Herst komt er aan, soms is die er al als ik zo naar buiten kijk. Voor mij had het nog niet gemoeten hoor. Ik weet, vorig jaar? hadden we nog prachtig warm weer, en dat was tot ongeveer november. We konden echt lang in onze tuin doorwerken. Helaas is dit nu niet het geval.

Dus we gaan ons richten op het interieur. Binnen bezig zijn is ook best wel fijn. Rond deze koude dagen ga ik altijd alles veranderen. Muziekje op, waxmelts branden, zodat het heerlijk ruikt binnen en dan beginnen.

Ik heb nu weer nieuwe geuren besteld bij  https://www.worldofscentchips.com
Net als dat ze steeds weer nieuwe actie’s hebben, hebben ze ook regelmatig nieuwe geuren. Ik gebruik deze altijd, ze zijn geweldig, ruiken super en heel erg lang. Mijn huis is altijd ondergedompeld in deze Scents.

 Wonen algemeen

Ze hebben nu een leuke actie. Als je 4 doosjes scents haal betaal je nu €10,- euro. Dus €2,50 per doosje. Normaal is dat €3,95 dus dit is een geurige meevaller.

Bij een besteding van €25,- euro krijg je een gratis doosje Jasmine scents bij.

Dat heb ik natuurlijk gedaan. Gelijk een kadootjes voor mijn Sis

 

De Scents die ik o.a kocht zijn:

Net als de Scents, gebruik ik ook heel veel de olie en die doe ik dan in een aroma vernevelaar. Ik heb die van mij vorig jaar bij Bol.com gekocht, niet duur en werkt super. Is het reservoir leeg? dan schakelt hij automatische uit.

De Aroma vernevelaar kun je naar wens instellen om 1, 2 of 3 uur te werken met een keuze uit 6 verschillende wellness kleuren. de aroma komt je echt tegemoet met deze vernevelaar. Het maakt niet uit welke olie je erin doe, maar meng het wel met water.

Hij is te koop bij Bol.com

 

Gebruik jij wel eens Scents? Of olie in een vernevelaar en zo ja, welke geuren neem jij altijd?

 

 

 

 

 

*Dit blog betreft een samenwerking met Bol.com

 

17 thoughts on “De make-over van het interieur en de nieuwe Scents geuren

  1. Ik heb er sinds gisteren alweer aan het branden geweest….zalig! In de badkamer, slaapkamer de hal en de woonkamer/keuken.

  2. Oehhhhh jaaaaaa love scentchips!! Hoewel ik eerlijk moet toegeven dat mijn kast erg leeg is. Dus de laatste tijd brand hier geen geurtje. What a shame. Vanmiddag even bestelling want de aanbieding vind ik erg leuk

  3. Ohh die heb ik nog nooit gebruikt van de Hema. Ik trakteer mezelf ook weleens op die van Rituals, maar die is zo leeg dat flesje en het is duur. Punt uit! 😉

  4. Ohh je weet niet wat je mist!! Er is nu een actie..kijk even..altijd leuk om iets gratis erbij te krijgen. Ik heb ze net binnen en zal een update doen 😉 Ohh laat me even weten of je iets besteld heb?

  5. Ja toch? Als ik nu naar buiten kijk kan ik wel janken hoor! Verschrikkelijk, maar, de kaarsen zijn aan en mijn diffuser ook. Dus we gaan dan daar lekker van genieten 😉

  6. Nee klopt..Ik zal die van Action, Xenos nooit kopen. Ik heb het een keer gedaan en gatver de gatver, daar ruik je pas de chemie. Maar deze zijn echt superlekker.

  7. Whahaha ik ken het. Als ik ze koop doe ik ze direct in de bijpassende doos. Maar nu niet! Ze zijn nu in hele leuke doosjes gekomen. Ik ga nog een update doen 🙂

  8. Ik heb ook scentchips en brandt ze regelmatig! Vanille is mijn favoriet en heb ook wat andere geuren. Maar geen idee welke dit zijn! haha.

  9. Sinds ik allerlei enge verhalen heb gelezen over stofjes in kunstmatige geurtjes ben ik er een beetje huiverig voor. Maar het klinkt wel leuk! En een lekker geurtje in huis is nooit weg.

  10. Ik ben er gisteren ook weer mee begonnen, net als jij. Stiekem toch ook wel weer zin in de herfst met de kaarsjes en de geuren. De kruidige theesoorten en lekker aan tafel knutselen voor Halloween en daarna de decembermaand 😉

Geef een reactie

Top
Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. Abd you like cookies right? more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close