De make-over van het interieur met de nieuwe Scent

De Herst komt er aan, soms is die er al als ik zo naar buiten kijk. Voor mij had het nog niet gemoeten hoor. Ik weet, vorig jaar? hadden we nog prachtig warm weer, en dat was tot ongeveer november. We konden echt lang in onze tuin doorwerken. Helaas is dit nu niet het geval.

Dus we gaan ons richten op het interieur. Binnen bezig zijn is ook best wel fijn. Rond deze koude dagen ga ik altijd alles veranderen. Muziekje op, waxmelts branden, zodat het heerlijk ruikt binnen en dan beginnen.

Ik heb nu weer nieuwe geuren besteld bij  https://www.worldofscentchips.com
Net als dat ze steeds weer nieuwe actie’s hebben, hebben ze ook regelmatig nieuwe geuren. Ik gebruik deze altijd, ze zijn geweldig, ruiken super en heel erg lang. Mijn huis is altijd ondergedompeld in deze Scents.

 Wonen algemeen

Ze hebben nu een leuke actie. Als je 4 doosjes scents haal betaal je nu €10,- euro. Dus €2,50 per doosje. Normaal is dat €3,95 dus dit is een geurige meevaller.

Bij een besteding van €25,- euro krijg je een gratis doosje Jasmine scents bij.

Dat heb ik natuurlijk gedaan. Gelijk een kadootjes voor mijn Sis

 

De Scents die ik o.a kocht zijn:

Net als de Scents, gebruik ik ook heel veel de olie en die doe ik dan in een aroma vernevelaar. Ik heb die van mij vorig jaar bij Bol.com gekocht, niet duur en werkt super. Is het reservoir leeg? dan schakelt hij automatische uit.

De Aroma vernevelaar kun je naar wens instellen om 1, 2 of 3 uur te werken met een keuze uit 6 verschillende wellness kleuren. de aroma komt je echt tegemoet met deze vernevelaar. Het maakt niet uit welke olie je erin doe, maar meng het wel met water.

Hij is te koop bij Bol.com

 

Gebruik jij wel eens Scents? Of olie in een vernevelaar en zo ja, welke geuren neem jij altijd?

 

 

Mylittleperfectworld with 

 

 

 

 

 

 

Spread the love

21
I ♥ to have comments

avatar
13 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
MylittleperfectworldMiekeSandyJudith+JasperMelissa Recent comment authors
  Subscribe  
Nieuwste Oudste Meest gestemd
Update
Mieke
Gast

Ik ben een grote fan van geuren maar vooral op mezelf (parfum, douchegels…) dan in mijn interieur. Al doe ik wel eens een geurkaars aan voor de gezelligheid. Misschien moet ik eens een interieurgeur zoeken die bij mijn lievelingsparfum past 🙂

Sandy
Gast

Ik heb de scent chips zelf niet maar heb van anderen wel gehoord dat ze erg lekker ruiken. Kan me voorstellen dat nu, in de herfst, een ‘warme’ geur erg aangenaam is <3

Judith+Jasper
Gast

Ik ben dol op al die geurtjes in huis, lekker kaneel en appel is nu favoriete

Melissa
Gast
Melissa

Wat super leuk! Ben dol op geurkaarsen en andere dingen.

Danella
Gast

Oh heerlijk! Ik gebruik ook graag de melts van Scent, zo lekker.

Neeltje | Thoughts in Style
Gast

Ik heb dit nog nooit gebruikt, maar het lijkt mij wel heel lekker!

Kim
Gast

Oehhhhh jaaaaaa love scentchips!! Hoewel ik eerlijk moet toegeven dat mijn kast erg leeg is. Dus de laatste tijd brand hier geen geurtje. What a shame. Vanmiddag even bestelling want de aanbieding vind ik erg leuk

Anne
Gast

Ik heb ook scentchips en brandt ze regelmatig! Vanille is mijn favoriet en heb ook wat andere geuren. Maar geen idee welke dit zijn! haha.

nicole orriens
Gast

Sinds ik allerlei enge verhalen heb gelezen over stofjes in kunstmatige geurtjes ben ik er een beetje huiverig voor. Maar het klinkt wel leuk! En een lekker geurtje in huis is nooit weg.

Emmy
Gast

Ik ben er gisteren ook weer mee begonnen, net als jij. Stiekem toch ook wel weer zin in de herfst met de kaarsjes en de geuren. De kruidige theesoorten en lekker aan tafel knutselen voor Halloween en daarna de decembermaand 😉

Lodi
Gast

Ik ken deze producten niet, maar ben nu wel nieuwsgierig geworden. Ik ga toch eens kijken!

Dhini
Gast

Ik heb die van hema geurstok maar die is op. Ik ben benieuwd naar deze