Test to love

Ga jij nog op vacantie? Of, je wilt gewoon een product van Douglas zelf testen? Dan kan jij de  mini’s kopen bij Douglas 

 

 

 

Het kan gaan om zonnebrand, een lippenstift en ook mascara, of voor onder de douche. Zoveel om op te noemen. Je kan het testen (Test to love ) en dan weet jij of het iets voor jou is en koop het dan in een groter formaat.
Ik vindt het reuze handig. Misschien is het niet wat ik zoek,  dan ben ik maar een klein  bedrag kwijt en dat is wel te overzien.

Douglas  48 Douglas collecties en bestsellers. Dat is best veel en ik weet dan ook zeker dat jij, net als ik iets kan vinden om het te testen.

 

De Lipstick Mini Shine van Douglas Make-up bijvoorbeeld 

De lipstick Mini Shine collectie van Douglas Make-up is een speciale aanbieding van de best verkochte kleuren van de lipstick Shine. De lipstick geeft uw lippen een glanzende kleurenfinish. De lippen zijn omhult met een zachte textuur en een vleugje kleur. Het resultaat: stralende lippen die voller ogen.

De lippenstift komt in 4 kleuren en ze zijn € 6,99

 

 

Nieuw toegevoegd aan de Douglas collectie is de  Kiss + Curl mascara 

Kiss + Curl Volume & Curl Mascara van Douglas Make Up geeft intense volume en een prachtige krul. Deze mini editie is makkelijk mee te nemen in uw tas.

In de kleur zwart en kost € 6,99

 

 

 

 

 

Mini Perfume Atomiser Pink

Leuke kleur en zo handig om in je tas mee te nemen. Laat het direct vullen bij Douglas en jij hebt je favogeur bij jou.
Mini Perfume Atomiser Pink van Douglas Accessoires. De Mini Perfume Atomiser Pink heeft een inhoud van 10ml en kost € 4,99

 

 

 

 

 

 

Veel producten voor weinig. neem eens een kijkje op de website

 

Enjoy my dear♥ 

 

Mylittleperfectworld with ♥

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update