De Nederlandse website van ASOS live gegaan!

 


Wie of wat is ASOS?

ASOS.com is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de populairste webshops voor o.a. fashion.

 

ASOS.com is de grootste onafhankelijke online retailer van het Verenigd Koninkrijk, momenteel met meer dan 50.000 merk- en eigen label artikelen verkrijgbaar, van over 800 merken. Met 1.500 nieuwe producten toegevoegd iedere week, is ASOS.com razendsnel de marktleider van de Britse online modewereld aan het worden.

Ze hebben Gezichts- en lichaamsverzorging dus ze hebben producten van The Ordinary!! Oh my gosh!! How i The Ordinary! En bij dat merk moet je snel zijn, want het is zo uitverkocht!

Wat is The Ordinary?

Huidverzorgingsmerk The Ordinary is er trots op dat ze eerlijke, klinische formules creëren. Het streven is een perfecte huid die door de voedende oliën en innovatieve serums die vrij zijn van parabenen, sulfaten en minerale oliën voorzien kan worden. En het is een HIT! alleen, je moet dus echt heel snel zijn, want voordat je het weet moet je weer maanden wachten totdat ze het product weer binnen hebben. En de kenners tussen ons weten dit ook. En normaal moest je The Ordinary op Deciem kopen, juist omdat het hier niet te verkrijgen was, maar nu wel!!

The Ordinary producten zijn echt een hit op het gebied van verzorging van de huid. Het van origine Canadese bedrijf produceert klinische verzorging voor de huid. Voor elk huidtype heeft The Ordinary wel een product voor jou te koop.

Heb jij bv last van acne?  Dan is voor jou The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution perfect die acne zeer goed bestrijdt. Om jouw huid te hydrateren heeft The Ordinary o.a de 100% plant derived squalaneThe Ordinary vitamin C suspension 23% + HA Spheres 2% en de The Ordinary 100% Organic cold presses Moroccan Argan Oil tot leven gebracht, om ons een te mooi huidje te geven. Je zal weer stralen!

We worden allemaal ouder en dat moet ook, maar jouw gezicht kan je dan nog wel steeds er jonger uit laten zien. We moeten zorg dragen voor ons lichaam, dus ook voor ons gezicht en daar hebben we nu dus The Ordinary voor.

Voor de al iets “oudere” dames..uche uche! heeft The Ordinary producten als The Ordinary Advance Retinoid 2%, The Ordibary Buffet serum en de geweldige The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% bedacht.

Yeahh

En wat gaat Sylleke kopen? Dat ga ik jullie de volgende keer laten zien wat ik besteld heb. Ik moet nu gaan shoppen. Oh! en voor de prijzen? Daar moet je het niet voor laten want het kost niks..bijna niks dan…..

Ciaoooooooo sweeties

 

Mylittleperfectworld with

 

 

 

 

 

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update