De nieuwe boutique van H&M’s brand “Arket” geopend in het hart van Londen.

Het is officieel. Op 25 augustus is de nieuwe boutique van H&M’s brand “Arket”  geopend in het hart van Londen.
Het goede nieuws is dat de online store ook in 18 landen open zullen gaan. De vestigingen komen in Brussel, Kopenhagen en München. Nog geen winkel in ons land, maar er kan gelukkig wel online geshopt worden.

And we do love online-shopping

 

Arket (Zweedse woord voor ‘een blad papier’ en het lijkt op ‘market’) is nu de zevende uitbreiding van het enorme concern dat H&M Group omvat.  Arket moet verandering in de concurrentie gaan brengen.

Foto: Instagram @arketofficial

Foto: Instagram @arketofficial

De nieuwe lieveling in de H&M-familie onderscheidt zich allereerst door het feit dat er ook kleding verkocht zal worden van merken die niet onder H&M vallen. De merken zullen zich later bekend maken.  Arket zal een merk worden dat ‘duurzame, klassieke en tijdloze basics’ verkoopt voor vrouwen, mannen en kinderen, tegen iets hogere prijzen: van 39 tot maximaal 115 euro. Ook krijgt Arket een interieurlijn en zullen sommige winkels een café krijgen waar je tijdens het shoppen even een kopje – natuurlijk duurzame – koffie kunt drinken.

Awesome!! Dit mag hier ook wel hoor! Ik ben FAN

We moeten geen “Fast fashion” verwachten. Er zullen zeker duurzame en en tijdloze items in de winkel hangen.
Volgens H&M moet winkelen weer leuk worden, zeker met de concurrentie via internet.

Amen to that! En we/ik ga het gewoon afwachten wanneer we hier zo’n winkel zullen krijgen, en anders dan maar online shoppen.

 

Mylittleperfectworld with ♥

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update