Dit wordt het nieuws voor vandaag-Een kleine samenvatting


Maatschappij / woensdag, augustus 30th, 2017

Dit wordt het nieuws voor vandaag ~ Een kleine samenvatting

Newspaper

 

Het mooie weer is even voorbij. Terwijl we gisteren allemaal nog aan het puffen waren is er nu niks meer om te puffen. Het weer is helemaal omgeslagen. Als ik nu naar buiten kijk komt er nog heel veel regen aan. Ik zou bijna de lamp aan moeten doen.

Regen en ongelukken leiden tot vertraging op de wegen deze morgen

Het verkeer op de Nederlandse wegen heeft woensdagochtend flink last van de regen. Veel kleine ongelukken leiden op diverse plekken tot vertragingen en files.
De regenbuien die vooral in het westen van het land vallen, zorgen voor een rommelige ochtendspits. Rond 7.00 uur stond er al ruim 100 kilometer file. Normaal staat er op woensdagochtend rond die tijd slechts 15 kilometer, meldt de ANWB. Ongelukken en ongelukken.

En in het zuiden en in het oosten is het droog en daar gaat het vandaag 25 tot 30 graden worden. Weird weer!

Deadline

Vandaag moeten de partijen van het demissionaire kabinet de voor 2018 rond hebben. Maar ze zijn nog aan het kibbelen over de salarissen voorde basisschoolleraren. Heel dat circus is een ehh circus ja!

Vandaag de eerste dag van de hadj

Begin jaarlijkse pelgrimstocht naar Mekka. Vandaag is de eerste dag van de hadj. De hadj eindigt elk jaar met de zevenvoudige rondloop om de Kaäba. Elke jaar kan ik me herinneren vallen er veel doden door die drukte.

En laten we het nog eens over het weer hebben

In het westen en noorden kan er heel veel regen gaan vallen. Hier heb ik het ook al gemerkt. Sinds vannacht ging het al los hier. Het zal 18 graden worden..poeh, en dat vergeleken bij gisteren. Maar in het Zuidoosten zal het gewoon 25 tot 30 graden worden. Niets is zo veranderlijk als het weer

Knijpers in de regen

 

Have a lovely sunny-rainy day my darlings

 

Liefs XoXo

 

.

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update