Dit wordt het nieuws


Maatschappij / maandag, augustus 28th, 2017

De vakantie is voor veel mensen weer voorbij en dat betekend weer file! De grootse ergernissen van vele autorijders.

anger

Vaak worden de wegen verbeterd in de zomervakantie, en vaak! is het gewoon niet op tijd klaar. Like zoals altijd. Dit zou de laatste week van de afsluiting moeten zijn van de A10 West.  Dus moet jij naar huis? Dan kan je dus inderdaad zomaar in de file komen te staan.

BREXIT

In Brussel zullen de onderhandelingen weer door gaan tussen de Europese Unie en de Britse regering. Ze zijn het samen niet eens hoe de rechten van niet-Britse EU-burgers die nu daar wonen worden gegarandeerd.

Eindexamen

Een scholiere uit Breda heeft het College voor Toetsen en Examens voor de rechter gesleept. Er zaten al veel fouten in de examens. De beoordelingen waren al iets aangepast, maar daar is het deze scholiere nog niet helemaal mee eens. Zij is maar net gezakt, met 0,05 punt en dat kost haar nu dat ze niet naar de Universiteit zou kunnen. Volgens haar advocaat zou de CvTE de scores niet goed hebben berekend.

Ik ben benieuwd of ze het gaat winnen. Mijn gevoel zegt van wel.

Tennis ~ Voetbal

Leuk leuk!! US open begint weer. En de Nederlandse mannen komen weer bijeen om donderdag 31 augustus te mogen gaan voetballen tegen Frankrijk en Bulgarije. Ze staan er al helemaal niet goed voor voor de WK kwalificatie’s.

Ze kunnen nog veel leren van de dames.

Linda’s

Linda’s zomerweek komt weer terug en kijk daar met veel plezier naar. Leuke gasten en de uitspraken en de eerlijkheid van die mensen? Zalig! Ik geniet er van.

Het weer

Ik ben enorm verrast door het weer. Het blijft nog even lekker warm, wat vorige week niet zo warm was voorspeld. Vandaag lopen de temperaturen op tot 28 graden!.

Ik zeg! genieten dus!

 

sign

 

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update