Elke vrouw wil perfecte wenkbrauwen hebben en lange wimpers. Lange wimpers zijn een klassiek vrouwelijke eigenschap en veel vrouwen zijn niet blessed met zulke lange wimpers. Ik nu ook niet (meer), vroeger wel, toen had ik redelijke lange wimpers. Er zijn een heleboel haar groei-supplementen op de markt. Sommige werken, sommige niet. Ook ik heb ze gekocht in de hoop dat..Met of zonder commerciële producten zoals serums en-conditioners, is het mogelijk om dikkere wenkbrauwen te verkrijgen. Je kunt dit doen door het stimuleren van de haarzakjes. Er zijn manieren om de wenkbrauwen te laten groeien, dikkere, langere en voller wimpers met een natuurlijke behandeling. Deze zeer effectieve haargroei serum is gemaakt van alleen natuurlijke ingrediënten en is niet van invloed op je hormonale evenwicht op welke manier dan ook, in tegenstelling tot vele andere dure, vol met chemicaliën haargroei serums. De producten die ik gebruik zijn:
  • Aloe Vera gel
  • Pure amandelolie
  • Vitamine E (vloeibaar)

De producten heb ik gekocht bij hollandandbarrett 

Neem 1 kom, doe daar 1 theelepel Aloe Vera gel in, voeg daar 2 theelepels  amandelolie bij en 1 theelepel Vitamine E.

Roer alles goed door elkaar, het liefs met een plastic lepeltje of net een houten lepel. Doe de serum, als je alles goed gemengd heeft in een flesje. Koop een wenkbrauwborsteltje, kan je o.a kopen bij Etos, Kruidvat etc. Doe dan elke avond je wenkbrauwen en je wimpers mee borstelen, net zoals je  mascara op doet.  Zo kan het de hele nacht goed intrekken en als je s’morgens wakker ben, was het er dan weer goed af en begin die avond precies weer met dat proces. Vitamine E zal je wenkbrauwen en wimpers dikker maken.  Ik ga met dit proces beginnen. Dus ik ben echt reuze benieuwd of mijn eigengemaakte serum zal gaan werken 🙂 Ik heb van nature echt wel redelijke wenkbrauwen, maar ik heb ze ooit eens helemaal weg geëpileerd, dat mijn mama toen zo boos was en zei “en nu gaan ze nooit meer groeien!” Oops! Dus toen ben ik ze gaan tekenen, maar dat was toendertijd gewoon in he? Maar het is wel goed gekomen gelukkig. En nu gaan we eens zien of het serum gaat werken.
Spannend! 

De producten die ik gebruik. Vitamine E (Vloeibaar) Amandelolie en de Aloe Vera gel

Vanaf vandaag 5 augustus 2018 gaan we het serum gebruiken. Duimen jullie met mij mee?

    Mylittleperfectworld with      

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update