Ik ben dol op Essence. Goed en goedkoop. Dit is een geweldig merk voor jongedames die niet veel geld hebben te besteden voor hun make-up.

Alhoewel, ik koop ook bepaalde producten van Essence. Bijvoorbeeld mijn lippenstiften. Die blijven echt zitten, wel 24 uur lang. Hoe ik dat weet? Ik heb het uitgetest. Na een avondje/nacht door dansen heb ik mijn make-up van mijn gezicht gehaald en alleen mijn lippenstift laten zitten.

Ik werd wakker met nog steeds de lippenstift op mijn lippen, hoe awesome is dat dan? Geen dure merken meer nodig hoor, ik blijf bij Essence.

Essence biedt een gemakkelijke toegang tot geweldige producten die je inspireren om jezelf te uiten – met stijl, zelfvertrouwen en fun.
Ze zeggen NEE tegen dierproeven en JA tegen kwaliteit voor een prijs die zo laagdrempelig is dat je een fantastische nieuwe look kunt creëren wanneer je maar wilt.
met een compleet assortiment innovatieve beautyproducten en de meest trendy kleuren en formules van het seizoen, zie je er altijd geweldig uit en voelt je huid geweldig aan!

Laat zien wie je bent met essence – het nr 1 cosmeticamerk van europa!*

 

Lees hier de nieuwe producten van Essence

 

Mylittleperfectworld with 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update