Dressplaner


Fashion en Living / maandag, april 30th, 2018

Vandaag, as we speak, is er een nieuwe website gelanceerd. Nog in de kinderschoenen, maar hij is gelanceerd.

 It’s called “Dressplaner

Ik ben hiermee in aanraking gekomen via een vriendin die ik ook weer op Yoors heb leren kennen. Zij is leden gaan werven voor deze webshop. Ik heb me redelijk kunnen inlezen en het ziet er super uit. Het kost mij niks, nada, niente, maar wel geld verdienen. Leuke betaalbare kleding en accessoires voor de moderne vrouw en man en de toekomst ook voor de kids. Wie wil dat niet? Vandaag wordt de webshop gelanceerd waar ik me dus vandaag voor heb ingeschreven.

Kan je ermee rijk worden? Ik weet het niet

Maar! wat ik wel weet is dat het leuke betaalbare kleding en accessoires voor de moderne vrouw en man is. Dat willen we toch allemaal? Tegenwoordig is mode niet meer weg te denken uit ons leventje. Kleding moeten we toch allemaal aan he?

Jij bent ook een modeliefhebber, je kunt uren doorbrengen in de boetieks in de stad en soms kom je in de verleiding door een mooi kledingstuk? Dan is dit de plek waar je absoluut moet zijn.  Wil jij ook fashion gaan promoten en werken vanuit huis om zo een leuk extra inkomen te genereren? Sluit je dan aan bij mij en zet je eerste stappen naar een leuke manier van werken en mooie verdiensten.

Waarom? Omdat mode geweldig is, ik mijn eigen style bezit en dat graag zo wilt houden.

Let the summer begin en laten we gaan stralen met onze nieuwe collectie

Misschien lijkt het jou wel wat om bij mij aan te sluiten. Samen shoppen en al je vrienden shoppen en daarmee je aankopen terug kunnen verdienen. Ik vond het een te gek systeem, en als het mij bevalt, blijf ik, zo niet? ben ik weer weg.

We zijn dol op gratis he?

Dus ja, ik ben ook aan boord gestapt en het is eng, maar, vind ik het niet meer leuk? dan stap ik er uit, heel erg simpel. Maar, ik weet wel, als ik het niet geprobeerd hebt, dan weet ik ook niet of ik zal slagen.

Je krijgt daarnaast de kans om op een uiterste eenvoudige manier een respectabel inkomen te genereren of  in ieder geval geen zorgen meer te maken om jouw grootste modedromen waar te maken.

Ook ik heb mijn eigen site https://sylbi.dressplaner.com/

Laten we beginnen met verkopen. Ohh en ben je onder mij aangemeld? Doe dat dan ook met jouw vrienden en familie etc, samen kunnen we gaan kopen en verkopen, en wat zal deze zomer geweldig zijn!

 

Denk jij, dat wil ik nu ook?

In 2018 worden aan alle geregistreerden hun ingenieuze concept gedetailleerd uit de doeken gedaan, waarna iedereen voor zich zelf kan besluiten aan boord te blijven.  Doe jij met mij mee? Dat zou ik TE leuk vinden en dan samen shoppen en verkopen?  Het is gratis en geen risico.
Meld je dan aan  https://sylbi.dressplaner.com/

 

Voorproefje wat je kan verwachten in de webshop.

 

I ♥ to have comments

Jij bent de 1e die een bericht post

avatar
  Subscribe  
Update