Fashionize.nl is in 2005 opgestart door Bianca Bon en Patrick de Waard. Door hun passion for fashion en jarenlange ervaring in de modebranche kunnen zij jou een aantrekkelijke collectie bieden. Net zo belangrijk vinden zij een prettige winkelomgeving met duidelijke productinformatie en afbeeldingen. Zo weet je wat je krijgt. En ben je tóch niet tevreden, dan krijg je gewoon je geld terug.

En dat klopt! Ik heb al eerder hier gewinkeld en is leuk, modern en betaalbaar. De kleding is goed, zit lekker en compfy. De service is zoals het hoort te zijn, en dat is net zo belangrijk dat als jij in een stenen winkel jouw producten wilt kopen.

Fashionize.nl is onder modebewuste vrouwen een populaire webshop voor trendy kleding, schoenen en accessoires zoals sieraden, sjaals en tassen. We kunnen je dus van top tot teen aankleden en in de webshop inspireren we je met complete looks. Een hele outfit shop je in een paar klikken en voor aantrekkelijke prijzen. De naam van onze webshop zegt dus precies wat wij voor je willen doen, je helpen om nóg modieuzer voor de dag te komen.

De slogan is dan ook “we are there to help you fashionize…!”.

 

Zoals ik al eerder eens vertelde, ik kijk ook altijd direct bij een sale. Waarom? Omdat ook daar juist te leuke producten te vinden zijn voor een leuk bedrag. Kijk eens hier!
En natuurlijk ook hier geldt! OP=OP

 

Happy shopping

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update