Wat ik zo heerlijk vind, is dat er aan mijn gezicht wordt “gesleuteld” Om de zoveel tijd ga ik naar de schoonheidssalon. Zalig! Mijn relax-momentje, en natuurlijk voor mijn gezicht. Ik mag totaal niet mopperen met mijn gezicht, want het ziet er goed uit voor mijn leeftijd. Ik heb jaren gerookt, en toen was het nog niet slecht. Nu ik gestopt ben met roken, ziet het er nog beter uit dan het al was. Uiterlijk is toch wel belangrijk voor mij. Dus ik laat mijn gezicht om de 4 á 5 weken doen bij Schoonheidssalon Lissage in Etten-Leur.

 

 

Het is natuurlijk ook wel de bedoeling dat je zelf je gezicht goed verzorgt, want enkel en alleen om naar de salon te gaan is niet genoeg natuurlijk. Dus ook ik hou het altijd bij met de geweldige producten van Babor, die je overigens ook bij Lissage kan aanschaffen.

 

Vandaag had ik weer een afspraak met Schoonheidssalon Lissage. Vandaag gaan we de High Skin Refiner Treatment doen, en die duurt  75 minuten.

Eenmaal daar, even bij kletsen en relaxed gaan liggen op het bed. Dekentje over mijn voeten en benen, zo’n hypermodern haarnetje om en relaxen maar.

Omdat ik een rijpere huid heb, hebben we voor deze behandeling gekozen. Mijn gezicht zal door deze behandeling weer vitaliteit krijgen.

Mijn huid werd eerst goed gereinigd. Daarna ging Silvia kijken hoe de doorbloeding op mijn hals, gelaat en decolleté was. Ik kreeg  daarvoor een speciaal masker. Mijn ervaring leert mij, dat als het gaat prikken, dan is het goed. Het zal dan ook snel rood gaan worden, en dat betekend dat de doorbloeding goed is. Het kan altijd beter, maar we zijn tevreden.

De volgende stap was de Enzympeeling. Dit is een fijnkorrelig peelingpoeder, gebaseerd op de vet- en proteïnesplitsende werking van enzymen en vitamine C, en is ideaal geschikt voor de gevoelige huid of voor de huid met onzuiverheden. Met een enzyme peeling worden de afvalstoffen en dode huidcellen verwijdert. Ook dat voelde ik werken op mijn huid.

En alles wat ik voel, weet ik, het werkt. 

 

Daarna kreeg ik een schoonheidselixer op mijn gezicht. het zal als een massage in gemasseerd worden en ik kan er van in slaap vallen.

Rondom mijn ogen is behandeld met de Lifting Eye Cream. Je rondom je ogen is heel erg belangrijk. Daar gaan toch zeker wel de kraaienpootjes zitten. Ehh, mijn lachrimpeltjes hé

Tussendoor zijn mijn wenkbrauwen geharst, geverfd en direct mijn wimpers mee laten doen. Ik lig er toch he? Aangezien ik totaal niet van Botox of fillers hou, maar dat het toch wel fijn is als je gezicht wat opgelift wordt, zijn we de HSR Lifting face line mask gaan toepassen. Zalig!! En nee! Niet lachen hoor!

Wat houdt dit in? 

Met het ouder worden verliest de huid aan spankracht en ontstaan er rimpels. De werkstoffen in de HSR lifting zorgen voor een anti rimpel werking een opbouw van collageen vezels en elasticiteit van de huid.
De huid ziet er gladder uit en contouren worden strakker.

Nu moet ik wel zeggen dat ik wel rimpels heb, maar niet zo dat ik er als een gevouwen servet eruit zie, maar zo’n masker is echt zalig!. Eenmaal dat Silvia dit op mijn gezicht doet, gaat het langzaam trekken. Ze doet het masker ook op mijn hals en decolleté. Zo zal ik 10 minuten stil liggen, en niet lachen, hoesten en niezen aub!

Ik voel het rond mijn hals het meest trekken, dat betekend dat ik daar het meest “uitgelubberd” bent. Een geintje natuurlijk!!  maar daar was het zeker nodig. Op mijn gezicht voelde ik het ook aardig trekken, dus het masker doet zeker weten haar werk. Na de 10 minuten wordt het er met een creme afgehaald. Silvia zal dit dan ook in masseren wat ook weer zalig is.

Met een rose Toning Lotion wordt mijn gezicht afgedaan en het voelt heerlijk prikkelend. Het kalmeert en ontspant mijn huid na de behandeling.  Ik kreeg nog een creme ingemasserd op mijn gezicht en later werd er de make-up aangebracht. Ik gebruik het zelf ook en is geweldig. Geen dikke laag van vloeibare make-up, maar een dun laagje en je kan het zelfs in de zon dragen. Ik heb het zelf ook aangeschaft en is werkelijk geweldig.

Mijn wimpers zijn geverfd, maar ook dat gaat er langzaam weer vanaf, dus ik heb direct de Babor Eye brow filler fibers gekocht.

Wat is nu Eye Brow Filler Fibers brown?

Eye Brow Filler Fibers zijn geschikt voor alle wenkbrauwen: voor het voller maken van dunne, lichte wenkbrauwen & voor contour en fixatie van volle wenkbrauwen. Nu zijn mijn wenkbrauwen niet echt dun, maar ik heb wel een “afwijking” aan mijn linker wenkbrauw. Uiteindelijk zal dat wel goed gaan komen, maar het is toch wel handig om het bij te vullen wanneer nodig.

Ze zijn er in 2 kleuren. 01 en 02. Ik heb de 02, die is iets donkerder en die past ook bij mij. Het kleurnummer 01 is voor wenkbrauwen die niet donkere haartjes hebben.

Hoe gebruik ik Eye Brow Filler Fibers01 brown?

Wenkbrauwhaartjes met het borsteltje naar beneden kammen, wenkbrauwen met kleine kleurstrepen langs de wenkbrauwaanzet inkleuren; aan het einde de wenkbrauwhaartjes weer naar boven borstelen.

Kind kan de was doen. Het effect is amazing!

 

 

Dank je wel Schoonheidssalon Lissage voor deze lekkere behandeling.  Ik ben weer helemaal blij.

 

Je kan Schoonheidssalon ook vinden op facebook.

Lissage heeft leuke aanbiedingen en als je vragen hebt? Stuur haar een berichtje.

 

Mylittleperfectworld with ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update