Gliss Kur


Beauty, Reviews, We love hair / woensdag, februari 3rd, 2016

Ben dol op deze producten.  Ik gebruik er niet alles van, maar wel wat ik ervan nodig heb. Mijn kapsels zijn door het afgelopen jaar enorm veranderd. Van kleur tot lengtes.

Van oranjerood naar zilvergrijs. En alles wat er dan nog tussen zat. Ben toen begonnen (opnieuw) met super kort haar.  Nu is het ondertussen gegroeid tot in mijn nek, en mijn krullen zijn weer terug. Die zag je natuurlijk niet voorheen omdat mijn haar zo kort was.

Men vraagt weleens aan mij “Gebruik jij pokon?” Ehh nee, mijn haar groeit nu eenmaal zo snel. Vroeger was ik bang om het korter te laten knippen. Nu niet meer, want, het groeit weer aan.

Nu wil ik 1 deze dagen weer naar mijn kapstertje Marsha Hair by Marcha by Apparance. Misschien toch maar een bob laten knippen? Mijn nekpartij is toch wat langer dan aan de zijkanten en wil het toch graag op 1 lengte hebben. *Wordt vervolgd

 

Nu heb ik vandaag een pakketje ontvangen van Gliss Kur.  12687913_10205553576390945_1872599458968155465_n

 

Of ik deze producten wil uit testen. Ja! Natuurlijk wel. Ik kan me dit echt niet herinneren wanneer ik dit had aangevraagd.

Dus hiermee gaan we aan de slag. Ik zal mijn ervaringen hier dan ook neerzetten.

Wat heb ik gekregen?

  • Control & Anti-Frizz straightening spray. Ok, die straightening spray is niet echt nodig, want mijn haar wil ik het liefst gekruld houden. Maar ik ga het wel testen tegen de Control en Anti-Frizz
  • Control & Anti Frizz wonder serum. I love wonder serum. In every way!
  • Control & Anti-Frizz shampoo. Ach, ik moet mijn haren toch wassen he?
  • Control & Anti-Frizz conditioner. Gebruik ik niet altijd, en als ik het gebruik is het altijd maar aan de punten.

Nu is het natuurlijk niet zo dat ik mijn haartjes wil gladmaken he! Die krul moet blijven. Dus ik ben benieuws of ineens mijn krullen zomaar weg zijn.

That will be a shock!!

 

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update