Het inpakken van je koffer voor een reis kan soms een uitdaging zijn. Ik wacht meestal tot het allerlaatste moment om in te pakken en vertrek altijd van huis met het idee dat ik echt iets vergeten ben. Dus ik ben maar eens een lijst gaan maken met wat ik nu in mijn handbagage gaat doen. Ik heb me ook voorgenomen, ik zeg! voorgenomen! dat ik niet zoveel mee gaat nemen in de koffer.

We shall see Girl!

Ok, wat nemen we nu echt mee in onze handbagage. Ik heb deze 2 koffers gekocht omdat ik ze te leuk vind! Helaas niet meer leverbaar, maar wel met andere prints. De kleur maar ook zeker de print. Ze zijn al in Sicilië geweest en hebben de reizen al doorstaan. Er zit ook een plakplastic op, en die heb ik er eigenlijk nooit vanaf gehaald. Nu gaat beginnen te schilferen, maar het schilfert naar een eind weg, het gaat er wel vanaf, maar ik laat het zitten voor de verdere bescherming van mijn oh so ideal suitcases!

Wat je absoluut niet moet vergeten!

Extra kleding
Je ruimbagage kan kwijt zijn? Of, ze zijn die vergeten op jouw vliegtuig te zetten, en dan? Dan heb je niks extra’s bij. En je kan natuurlijk kan altijd iets kopen, maar is dit niet iets goedkoper? Doe ook een paar extra sokken in je handbagage, heb je toch lekkere warme voeten en hup! die schoenen even uit.

 

 

 

Tablet & laders

Tegenwoordig hebben we allemaal wel iets van met multimedia te maken heeft. Dus! Vergeet niet je oplader, en anders zeker je powerbank niet, misschien je tablet? waar jouw favo-music op staat. Dan kan je met jouw powerbank je telefoon of tablet mee opladen.

 

 

Lezen & schrijven

Juist omdat het beter is om even niet naar je tablet of telefoon te kijken? Pak een boek mee. Ik neem altijd een boek mee, want op vakantie lees ik die altijd.

 

 

 

Zonnebril
Je zonnebril. Al ga je weg met regen, waar je naar toe gaat zal zeker de zon wel schijnen. Zet hem zolang op je hoofd, raak je hem ook niet kwijt..tenminste, of je moet vergeten zijn dat die zonnebril op je hoofd zit, wat ik dus wel eens heb!

 

 

 

 

Water

Reizen kan ontzettend vermoeiend zijn. Zorg dat je jezelf goed verzorgt en hydrateert! Neem een spray mee voor je gezicht te hydrateren en neem een leeg flesje mee, zodat je die kan vullen na de douanecheck, want je weet, alles moet je weggooien, en dan is het zonde als je een nieuw flesje moet kopen.

 

Little bag
Neem een klein tasje mee voor je belangrijkste documenten, en wat geld zodat je dat altijd snel bij de hand hebt. ben je voorbij de tassencontrole? Dan kan je het veilig bij je handbagage stoppen.

 

 

 

Important om mee te nemen:

Paspoort
Rijbewijs
Boarding passes
Telefoon
Geld

Camera
Als je een camera hebt, stop ‘m in je handbagage! Ik neem mijn kleine Samsung camera mee, ik kan via de wifi direct de foto’s uploaden naar Social Media..reuze handig! We hebben nog een grote luxe camera, maar die neem ik dus niet mee. Ik kan hele goed af met deze nu, en daarbij, waar zouden we zijn zonder onze mobiele camera?

 

Ik hoop dat jij en net als ik natuurlijk, een fijne vliegreis hebben en kan genieten van onze welverdiende vakantie!

 

 

Mylittleperfectworld with 

 

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update