Het is nu echt weer aftellen hoor. Over precies 7 dagen zitten we al heerlijk op Tenerife. Ik heb er meer dan zin in, zeker nu, na alle toestanden met mijn kuit. Maar we laten ons er niet door weerhouden, we gaan, we gaan genieten, we gaan relaxen, lekker eten en drinken.

Cheers

 

Ben jij wel eens op Tenerife geweest? Nee? dat moet zeker op je verlanglijstje hoor. Ik zelf kom daar al vanaf de jaren ’90 en het is geweldig daar! Ik heb al heel veel hotels en appartementen zien gebouwd worden. De wegen naar de Teide? Ik weet nog, we hadden een auto gehuurd, en daar gingen we dan, door alle gaten en hobbels, en maar hopen dat de auto het niet begaf. Maar nu is alles netjes geasfalteerd.

 

Trouwens, de trip naar de Teide moet je zeker maken hoor! Weet je hoe mooi het daar is? Poeh! Ik ben er al meerdere malen geweest, en nog kan ik ervan genieten.  El Teide of Pico del Teide is de grootste vulkaan van het eiland Tenerife. El Teide of Pico is met zijn 3718 meter boven zeeniveau en 7000 meter boven de zeebodem is het de hoogste berg van Spanje.

Boek een excursie als je daar bent, of pak zelf de auto en rij er naar toe. In je eigen tempo en je doet meerdere plaatsen aan. Zoveel om te zien

 

Het eiland Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden, een archipel gelegen ten westen van Marokko. Staatkundig horen de Canarische Eilanden bij Spanje, doch is er sprake van een redelijk uitgebreide vorm van zelfbestuur. Men spreekt niet voor niets wel eens van een land binnen een land. Tenerife heeft net als de andere Canarische Eilanden een vulkanische oorsprong. De grootste vulkaan van Tenerife is de Pico del Teide. Met zijn imposante gestalte is hij in grote mate gezichtsbepalend voor het eiland. Je kunt de in de “winter” besneeuwde punt vanuit veel plekken op het eiland zien liggen, zoals bijvoorbeeld vanaf Costa Adeje in het zuidwesten maar ook vanuit Puerto de la Cruz in het noorden. De kans is groot dat je deze hoogste berg van heel Spanje ziet liggen als je aan komt vliegen op Tenerife. De vliegtuigen moeten eerst draaien ten zuiden van Tenerife om goed op de landingsbaan aan te vliegen. Als je Tenerife bezoekt mag een bezoek aan het Teide Nationale Park eigenlijk niet ontbreken. Er is voldoende te zien en te doen op Tenerife, maar vooral hier zie je wat vulkanisme inhoudt. Binnen het park zie je vrijwel alle mogelijke landschappen die bij een vulkaan horen. Zelfs als je het park meerdere keren bezocht hebt blijft het indrukwekkend om te zien.

Als het vliegtuig eenmaal gedraaid is, dan ruik ik het al. De zeelucht, en hoe dichterbij wij komen om te gaan landen denk ik  “Ik ben thuis” 

 

En nu gaan mijn Sis en ik 12 juni afreizen naar Tenerife, het eiland van de eeuwige Lente.

 

Natuurlijk, zoals elk jaar een nieuwe bikini, of 2..of…

We willen er altijd mooi uitzien en ook zeker op onze vakantie’s, dus, de nieuwe badmode is weer Awesome! Vooral doe van Doutzen bij Hunkemoller. Ben dol op die winkel. Ik ben daar gaan shoppen voor The Beach

Welke bikini’s heb ik gekocht?

 

Het viel mij op dat ik zwart nam, nog nooit gedaan, maar ik heb dan wel totaal andere bikinislips erbij genomen. Dus knalgeel en turquoise. Juist dat het niet bij elkaar past, is hot!

Is mijn bescheiden mening.

Waar kan je al deze leuke bikini’s bestellen? Of langs de winkel gaan kan ook natuurlijk.
Juist! Bij hunkemoller 

 

Ook ik hoop dat jij iets kan vinden, want de keuze is wel reuze. Laat je het mij weten? Dat zou ik echt superleuk vinden.

 

Mylittleperfectworld with ♥

 

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update