Het is bijna weer vakantie tijd. En dat is super gezellig, super ontspannend en super super wel. Tenminste, als je kan gaan. Mijn Sis en ik zouden naar Tenerife gaan op 28 mei en dat voor een weekje. Alles staat klaar om te vertrekken. natuurlijk nog best wel druk met werken en de laatste dingen. De zondag, hadden we nog een jaarlijkse terugkeer van ons Salsa in de haven in Breda. Dat is elk jaar superdepuper! Lekker in de openlucht gaan dansen. Salsa, Bachata, Kizomba Y mucho mas, en een band niet te vergeten!

Het was helaas niet de mooiste dag wat de zon betreft, er is regen gevallen, veel soms, maar zoals wij zijn, wij dansen door, en jawel, zelfs in de regen. Wij? Salsapeople? Wij gaan door, omdat wij het belangrijk vinden om te dansen, veel plezier te hebben met iedereen. Een serieus gesprekje, lachen, en ja, soms ook huilen hoor, het hoort erbij.

Af en toe de mannen geholpen met de vloer weer te dweilen als het geregend had en door weer. Iedereen had zoveel plezier en ook ik natuurlijk. Ik ben op een gegeven moment een dansje gaan doen met mijn hubbie. Ik hoorde de 1e tonen van een Cubaans liedje en gaan natuurlijk. We zaten er lekker in en ik maak een draai en toen ineens..knap! scheur! pijn! Heel veel pijn!!!!

Naar de ingang gestrompeld en ben gaan zitten. Ik wilde graag een koffie en een nurofen, want die pijn gaat echt wel over..toch? Toch heeft mijn hubbie iemand van het rode kruis erbij gehaald en ehhh, sorry, maar dit gaat niet helpen tegen de pijn. Ik ga bellen voor een afspraak bij de huisartsenpost bij het ziekenhuis in Breda. Ehh??Que?? ik versta je niet goed. Maar voordat ik het wist had ik de telefoon al in mijn handen en moest uit gaan leggen wat ik had, nou, dat dus.

Ok, een zweepslag! Goffer!! Nee!! Jawel!! 

Ik naar de HAP met hubbie. Ik ben nagekeken en idd, zweepslag. Wat is nu een zweepslag dan?
Bij een zweepslag van de kuit is er een scheurtje in de kuitspier ontstaan.
Dit gebeurt vaak tijdens afzetten, sprinten of springen, soms bij stilstaan.
Je voelt plotseling een scherpe pijn in de kuit en kunt niet doorlopen.
De kuitspier herstelt vanzelf, meestal binnen 2 tot 8 weken.

Dus! daar zat ik dan, met mijn goede gedrag, zeker omdat ik over 5 uurtjes naar Rotterdam Airport moest met mijn Sis. En dat ging dus niet door!

 

In de vroege ochtend, om 05:30 uur is mijn hubbie naar Rotterdam Airport gaan bellen om bij de incheckbalie te komen, om te zeggen dat wij niet mee konden om te vliegen ivm wat er gebeurt was en dat wij de vakantie moesten cancelen. Dat waardeerde ze enorm, juist omdat er toch veel gewacht moet worden op mensen die niet op tijd aan boord waren. Dus, nu konden ze weg vliegen, zonder ons.

Veilige vlucht! Zonder ons!

Nu zijn we 2 weken verder, en aangezien ik een druk persoontje ben, volgens andere hoor! ik vind het wel meevallen, heb ik me er tot nu toe redelijk doorheen geworsteld. Lopen amper gedaan! En als ik het deed dan de krukken erbij. Van gisteren 4 juni heb ik een tape op mijn kuit geplakt gekregen bij de Fysio, en ik heb zelfs voor het eerst op kleine hakken gelopen, wat dus wel moet. Maar ik durfde echt eerder geen schoenen aan en liep dus op blote voeten, en dan alsof ik hakken aan had, en dat is zo vermoeiend. Ondertussen die hippe kousen aan laten meten. Maar natuurlijk heb ik ze wel in het wit en rood genomen he? Ik ga echt niet met zo’n ouderwetse kleur lopen hoor.

 

 

Nu ben ik Googlegevoelig en zoek uit wat er nog meer is! Oh my gosh, er gaat een wereld open voor mij. Kousen met strepen, dots! Geweldig! Dus, er gaan natuurlijk extra kousen komen hoor. Als ik deze kousen binnen heb en ik hoop woensdag en anders zeker vrijdag, dan weet ik de maten de stretch etc en dan kan ik extra gaan bestellen.

En ik ben niet ouderwets meer met mijn steunkousen!

Ondertussen ben ik wel verder gaan zoeken naar een nieuwe vakantie. We hadden natuurlijk alle verzekeringen erbij geboekt en ook de annulering, dus we krijgen het vergoed. Dus, dan mogen we wel een andere vakantie uit gaan zoeken. Ik bedoel, ik moet op vakantie! En nu helemaal. Ik neem trouw mijn kousen mee en doe ze ook echt aan. Natuurlijk niet naar het strand of zwembad, maar wel wanneer we niet aan of in het water zitten. Als ik het niet doe heb ik alleen mezelf ermee. En zelfs met dansen blijf ik het doen, zeker in het begin.

Nah ja, dansen kan ik toch voorlopig niet! Bah!!!

Dus! onze vakantie? die komt eraan en wel op 12 juni.

Maar wat neem je nu mee in je handbagage? Lees dat hier verder

 

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update