Healingcentrum Isis

Karin en Danique Vergeer, moeder en dochter, geboren in Breda.
Beiden waren we als kind al heel gevoelig, waardoor we ons zoveel mogelijk afsloten van de buitenwereld en vaak in een droomwereld verkeerden.
We hadden het gevoel dat weinig mensen ons begrepen, dat we nergens tussen pasten en dat men ons niet zag als de personen die we waren.

Doordat Danique zo dromerig was, konden ze op de lagere school geen inschatting maken van haar leerniveau, waardoor ze op het VBO belandde.
Toch is het VBO goed geweest voor haar, omdat ze daar flink voor zichzelf moest leren opkomen en met beiden benen op de grond kwam te staan. Ze is zich toen ook bewust geworden van dat ze mensen wilde helpen en is toen de opleiding MBO SPW en HBO Maatschappelijk werk en dienstverlening gaan doen.

Karin besloot al jong op zichzelf te gaan wonen en vroeg zich af wie zij nu was en waarom de wereld om haar heen er niet uitzag, zoals zij dat graag wilde.
Ze begon zich in de astrologie te verdiepen en las veel spirituele boeken, zodat zij steeds meer tot zelfinzicht kwam.
Ze ontdekte ook dat schilderen haar veel plezier bracht en is hier toen ook les in gaan geven.

 

Zij bieden hulp, voor als je:

  • Ondersteunende hulp wilt voor het proces waarin je zit.
  • Meer inzicht wilt hebben op het gebied van (tweelingziel)relaties.
  • Last hebt van onverwerkte emoties vanuit dit leven of vorige levens.
  • Problemen hebt omtrent je gezondheid, werk en/of wonen enz.
  • Last hebt van entiteiten of negatieve energieën in uw huis.

Deze hulp geven wij d.m.v. engelenreading, healingen, coachingsgesprekken, emailconsulten, astologische karakterbeschrijvingen en huisreinigingen. Ook geven wij regelmatig verschillende workshops, zoals creatieve workshops, kaartleggingen, wandelingen in de natuur, meditatie-avonden enz. Kijk voor meer info op de pagina “onze activiteiten”.
Daarnaast krijgen wij gechannelde informatie door over de veranderingen van de nieuwe tijd, die wij op onze facebookpagina plaatsen.
Ook zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van tweelingzielrelaties.

 

Afstandshealingafstandshealing
Misschien woon je ver weg, heb je een lichamelijke beperking of ben je om een andere reden niet in staat om persoonlijk bij ons langs te komen, maar zou je wel graag een healing willen ontvangen? In dit geval, kunnen wij een afstandshealing doen. Deze healing duurt ongeveer 30 min. Tijdens deze 30 min. mag je ontspannen gaan liggen of zitten. De afstandshealing helpt bij het losmaken van emotionele blokkades, het opheffen van spanningen in het lichaam en is bedoeld ter ondersteuning van jouw persoonlijk ascentieproces. Ook helpt de healing je vrij te maken van negatieve beïnvloedingen. Meer over negatieve beïnvloedingen, kan je lezen in het hoofdstuk Huis en aura reinigen. Deze healing is voor iedereen geschikt, ook voor kinderen.

Er is nog veel meer te vinden op de website. Je komt vast iets tegen wat jou aan zal spreken.