Hello weekend, there you are


Persoonlijk / vrijdag, september 8th, 2017

Hello weekend, there you are

 

Druk druk, dat ga ik het krijgen dit weekend. Maar oh zo leuk druk! Bij mij is het vaak hollen of stil staan. Ken je dat? Of je hebt totaal niks te doen, en dan ineens alles, maar dan ook alles en het liefst in 24 uur.

Ik ben dus dit weekend even niet zoveel op mijn website. Ik ga het missen, maar ik heb gelukkig ook nog een personal life.

Wat gaan we allemaal doen?

Vanavond 8 september moet ik werken achter de bar bij SalsainBreda. Daar zijn mijn hubbie en ik beginnen te dansen in 2005. Nee, geen Foxtrotje, maar Salsa! het verslavende Salsa.
Wil je ook leren dansen? Sallsa. bachata? Kom eens een kijkje nemen bij de dansschool. Het is er gezellig, je maakt nieuwe (dans)vrienden en je gaat zeker weten veel dansen! Leuk leuk!

Morgen 9 september heb ik HipHapHeusdenhout in Breda

Met een heerlijk hapje en sapje in je hand de leukste creatieve spulletjes verzamelen, of zelf maken! Unieke handgemaakte items, hip breien, handcraften, de mooiste sieraden, hippe ibiza fashion en toffe baby- kinderfashion. Als je in de buurt woon? Kom gezellig langs 🙂 Lokatie: winkelcentrum Heusdenhout, Breda

Bij Knip&Knap Breda kan je in de kraam leuke sieraden kopen van DIM en hippe hairtinsels laten zetten (zie afbeelding), daarnaast kan je natuurlijk ook voor festival haar terecht bij ons!

p.s Ik sta er ook met mijn sieraden, alles voor € 5,- euro. Ik moet plaats maken voor nieuwe sieraden. Waaronder kralen en leren armbanden te koop en dat alles voor € 5,- euro!!
Een bestelling kan je ook maken via mijn facebookDIM

Dan hebben we zondag 10 september, ons eigen Cuban Matinee Bailalma
Elke 2e zondag van de maand Cuban Matinee, lekker dansen op Cubaanse muziek, en natuurlijk komt er ook een Kizomba, bachata voorbij. Of we gaan met ons allen een Rueda doen. Mijn hubbie en ik dansen Cuban, nadat we eerst de LA hadden gedaan. Wist je dat je ook Cuban lessen kan nemen bij ons? Kijk eens op Bailalma, daar staat alle informatie.

Je kan ons vinden elke 2e maand bij: Studio 76, Trivium 170 Etten-Leur 

Wist je dat dansen TOP sport nummer 1 is?

 

Have a great Weekend my darlings

Liefs XoXo

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update