Dit is iets wat elke dag terug komt. Het huishouden. Of we nu willen of niet!

 

Als ik alles gepoetst hebt, wil ik het ruiken. Het moet in ons huis ruiken dat er schoon is gemaakt, en dan ook nog dagen erna. Niet dat ik niet meer ga poetsen, maar gewoon, ik wil dat alles fris blijft ruiken.

Ik gebruik bijvoorbeeld al wasverzachter die heel lang blijft geuren, en op je was en in je huis. Ik heb die gekocht bij bol.com. Ik heb zo’n groot pakket gekocht, ik bedoel, we moeten toch blijven wassen he? En ik grijp ook niet mis! Maar die is zo goed, was is lekker zacht en het ruikt  en superlekker!

6 flessen voor €23,36

Als ons huis eenmaal schoon is wil ik dat het lekker blijft ruiken. Nu brand ik elke dag mijn scents. them!

Maar nu kan ik niet de scents branden in de badkamer, of bijvoorbeeld in de kastenkamer, want ik heb er geen zicht op, en dat hoort wel als je met vuur bezig bent.

Dus ik gebruik de Ambi Pur voor in het stopcontact. Ik neem dan wel die waarvan er 3 zijn, dan kan ik er even mee door.

Mijn favo is toch wel de Ochtend Dauw, juist omdat ik die in de kastenkamer hang. Als je dan de kamer binnen kom, en je moet wat kleding pakken? Zalig♥♥

Ambi Pur 3 Volution Ochtend Dauw € 2,99

Voor het geld moet je het niet laten, want bij de doublefonline? waar ik ook mijn CG haarproducten koop? ze hebben tegenwoordig alles. Shop vanaf je luie stoel en als je toch producten voor je haar moet hebben? shop ik gewoon wat make-up wat in de aanbieding is, of wat huishoudelijke producten.

De prijzen zijn soms echt Te gek!

En nu ga ik even snel een was in de wasmachine doen

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love