Na de New York Fashion Week bleek dat de kleur voor het seizoen rood was.
Power Red, zoals ze het graag willen noemen, werd gezien bij Victoria Beckham, Proenza Schouler, Monse, en een groot aantal andere ontwerpers van The Big Apple.
Maar het was niet alleen een New York-ding. In Milaan Fashion Week is het mogelijk dat rood de kleur van de hele 2017 modeweken zou kunnen zijn.
Max Mara nam de aftrap in de Fashion Week af met een sterke show van vier hoofd-tot-teen-crimson looks, terwijl Fendi uitgerust was met elk model in rode schoenen en Kendall Jenner in een strakke rode jas.
Tod’s, Bottega Veneta en Jil Sander bevatten ook de vurige tinten.
Met nog een week in de modemaand, ben ik wel benieuwd welke andere ontwerpers de trendy kleur in Parijs gaan benadrukken. 

Ben jij dol op rood? Ik moet bekennen dat ik 1 rode jurk heb, daar heb ik toendertijd mijn hubbie Ten Huwelijk in gevraagd. Ik kan die jurk niet weg doen! Ik heb nog 1 of 2 rode blousjes/shirtjes en that’s it.

Oh ja, en ik heb nog een rode BH..maar daar blijft het dan wel bij hoor.

Ik vond rood nooit zo bij mij staan. Maar daar ga ik wel van terug komen, want het staat me wel mooi, wat ik niet had verwacht.

A change the way i look through my eyes

Mylittleperfectworld with ♥

Spread the love

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update