Ik ben dol op Catrice. Ik bedoel, wie niet? Het is goedkoop en de producten zijn awesome! En daarbij is het altijd wel spannend wat ze nu weer in de collectie hebben. Ik kijk er altijd naar uit.

 

Catrice heeft weer een mooi product toegevoegd aan de collectie. Ik heb zelf altijd acryl op mijn nagels, maar als ik deze kleuren zie bedenk ik me misschien wel voor een keertje. Ik wil deze nagellakken toch wel hebben.

 

 

Catrice beloofd: BLIJFT TOT WEL 7 DAGEN ZITTEN – ZONDER TOP COAT!

“De innovatieve nagellak formule, verkrijgbaar in 36 prachtige kleuren, verzekert je van een perfecte gel glans en maximale houdbaarheid. De nagellakken hebben een hoogglans finish door het gebruik van de GLOSS SEAL’RTMtechnologie. Het nieuwe professionele kwastje maakt aanbrengen eenvoudig en precies. De ICONails Gel nagellakken zijn verrijkt met açai olie die een verzorgende werking hebben voor je natuurlijke nagels bij het aanbrengen van een intensieve kleur – Kleur & Verzorging op z’n best! ”

 

 

De kleuren? Geweldig zijn ze! See for yourself

 

 

De exclusieve verpakking is bijzonder praktisch: de dunne, ronde dop met professioneel kwastje maakt aanbrengen eenvoudig en precies. Het zorgt bovendien voor de juiste dosering, zonder strepen. Voor een perfecte manicure, breng twee lagen van de hoog gepigmenteerde textuur aan op de nagels. Dit zorgt voor de gewenste kleurintensiviteit.

  • Blijft tot wel 7 dagen zitten zonder top coat
  • Perfecte gel glans finish
  • Verrijkt met açai olie
  • Veganistisch

De prijs van deze nagellak is € 2,99

 

 

Je kan deze beauty’s kopen bij o.a Trekpleister en Kruidvat

*Op alle make-up van Catrice geldt nu: 2 halen = € 6,00

 

Hurry and get them my dear

 

Verder nieuw in het assortiment van Catrice? Lees er hier alles over

 

Mylittleperfectworld with 

 

 

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update