Het Rode maan levenspad 2 ~ 14 april 2017


Spirituele journey / zondag, april 2nd, 2017

Rode Maan energie

Rode Maan energie is die van zelfvertrouwen. Vertrouwen om je diepste gevoel de ruimte geven. Alle trauma’s zijn opgeslagen in je systeem. Alle verwarring over gevoelens van anderen die je tot de jouwe hebt gemaakt omdat je zo sensitief bent ook. Het vraagt heel wat zelfvertrouwen om ze toe te laten en uit de diepte te laten opborrelen. Je hoeft ze niet met je mee te blijven dragen. Als je je gevoel laat stromen kun je jezelf zuiveren en jezelf weer voelen zoals je echt bent. Alle onderdrukte energie kan weer in beweging komen. De erkenning van je emoties geeft ook anderen de ruimte datzelfde te doen. Zo ben je een lichtend voorbeeld voor anderen.

Een Maya jaar begint niet zoals bij ons op 1 januari, maar op 26 juli. De dag dat de zon en de ster Sirius in de ochtend tegelijk aan de horizon verschijnen. Het is op toon 11 van dit Rode Maan levenspad precies een Tzolkinronde geleden dat op 26 juli (kin 219) het nieuwe Maya jaar begon op Blauwe Storm toon 11. We beleven de energie weer opnieuw, maar nu een Tzolkincyclus verder. Sta eens stil hoe je er toen voor stond en hoe het nu met je gaat. Blauwe Storm gaat over vernieuwing. Hoe heb jij jezelf de afgelopen 260 dagen vernieuwd en wat heeft dat teweeg gebracht? Toon 11 staat voor de chaos die logischerwijs ontstaat omdat jouw nieuwe zelf niet meer past bij de oude situatie. Welke chaos heb jij ervaren en kun je die zien als de opmaat voor een nieuw evenwicht voor de nieuwe jij.

Het kan best stormachtig worden de komende dertien dagen. Op 9 april gaat Mercurius Retrogade en die versterkt de energie van Blauwe Storm toon 11. Het is tijd om schoon schip te maken met het verleden, zodat je herinnert wie je werkelijk bent. Zelfvertrouwen geeft je de kracht om op ieder moment te weten hoe te handelen. Go with the flow en laat je licht schijnen in dit levenspad! 

Het kan best stormachtig worden de komende dertien dagen. Op 9 april gaat Mercurius Retrogade en die versterkt de energie van Blauwe Storm toon 11. Het is tijd om schoon schip te maken met het verleden, zodat je herinnert wie je werkelijk bent. Zelfvertrouwen geeft je de kracht om op ieder moment te weten hoe te handelen.

Go with the flow en laat je licht schijnen in dit levenspad!

Bron: © Elvira van Rijn

I ♥ to have comments

avatar
  Subscribe  
Update